Γεγονότα

"Καυγάς" στο facebook για δημόσιο θηλασμό σε γυμναστήριο του Αγρινίου

epi-thilasmos

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία νεαρής μητέρας ότι ουσιαστικά της απαγορεύτηκε ο θηλασμός του μωρού της μέσα σε γυμναστήριο (σ.σ που διαθέτει ξεχωριστού χώρους εκγύμνασης μεταξύ ανδρών και γυναικών) , από τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου.

Έγραψε συγκεκριμένα η μητέρα: “Εδω κ ένα μηνα πηγαίνω στο γυμναστήριο …. στο Αγρίνιο το οποίο έχει άλλη αίθουσα για γυναίκες άλλη για άντρες κ οχι μεικτό. Αναγκάστηκα κ παίρνω κ το μωρό μαζί μου κάθε φόρα κ όταν μερικές φόρες θέλει να κοιμηθεί ή πεινάει τον θηλάζω χωρίς κάποιο δισταγμό μιας κ είμαστε όλες γυναίκες. Σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης κος … μου είπε πως κάποια κορίτσια έκαναν παράπονα κ απαγορεύεται ο θηλασμός κ αν θέλω να βγω έξω στο δρόμο να θηλάσω, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι ντροπή, “είναι σαν να βγάζει αυτός το πούλι του έξω!” Από πότε το να τρέφεις ενα μωρό με τον τρόπο που ο θεός το έφτιαξε είναι σαν να βγάζεις τα γεννητικά σου όργανα έξω, είναι ένα κ το αυτό; Ντρέπομαι ειλικρινά για την ανθρωπινή φυλή που κατάντησε έτσι…”

Τα γραφόμενα της νεαρής μητέρας, προκάλεσαν πλήθος σχολίων μεταξύ δεκάδων ατόμων που στην πλειοψηφία τους πήραν το μέρος της, ενώ δεν έλειψαν και οι παρεμβάσεις από γυναίκες που έχουν ταχθεί με συγκεκριμένες δράσεις υπέρ του δημόσιου θηλασμού.

Από την άλλη πάντως ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου υποστηρίζει πως δεν χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος της και πως η ίδια η μητέρα θήλαζε ενώ έκανε διάδρομο, με αποτέλεσμα μάλιστα να κινδυνέψει να πέσει! Οι διάλογοι πάντως μεταξύ δεκάδων ατόμων στο facebook είναι χαρακτηριστικοί. Δυστυχώς όμως από ένα σημείο και μετά “ξέφυγαν” και δεν έλειψαν και οι υβριστικές αναφορές. Δείτε ένα απόσπασμα της συζήτησης:

11

2a

2

3

4

5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close