ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Κοινή συνεδρίαση δημοτικών συμβουλίων Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας για την Τριτοβάθμια προτείνουν Κατσούλης-Καρατσόλης

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι.Π. Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και Παντελής Καρατσόλης προτείνουν να υπάρξει κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπακτίας για το Σχέδιο Νόμου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά η επιστολή τους προς τους τρεις Δημάρχους αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε

Διαβάζοντας το Σχέδιο Νόμου για τη συγχώνευση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Πατρών, γίνεται αντιληπτό πως προκύπτουν σοβαρά ζητήματα που άπτονται του παρόντος και του μέλλοντος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία.

Ζητήματα τα οποία δεν αφορούν μόνο το δήμο μας, αλλά και τους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας.

Συγκεκριμένα το τμήμα της Ναυπάκτου χάνεται, τα δύο τμήματα του Αγρινίου θα λειτουργήσουν, αν λειτουργήσουν, την επόμενη χρονιά, ενώ για τα δύο νέα τμήματα του Μεσολογγίου προκύπτουν σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με την μη προβλεπόμενη γι’ αυτά κινητικότητα.

Για τα θέματα αυτά, καθώς και για πολλά άλλα ακόμη που προκύπτουν μέσα από τη λεπτομερή ανάγνωση του σχεδίου νόμου, προτείνουμε όπως αναλάβετε πρωτοβουλία μαζί με τους Δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας, για την άμεση κοινή σύγκλιση των τριών Δημοτικών Συμβουλίων, ήτοι του Μεσολογγιου, του Αγρινίου και της Ναυπακτίας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button