ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Απ. Κατσιφάρας: «Η νέα γενιά αποτελεί την ελπίδα για το αύριο»

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση, πετυχαίνοντας το στόχο τους.Συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των νέων μας, που συνέβαλαν σ΄ αυτή την επιτυχία.


Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας απέδειξαν ότι είναι μαχητές και μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το αύριο, συνεχίζοντας τον αγώνα τους για πρόοδο και γνώση, ώστε να αποτελέσουν το μελλοντικό επιστημονικό δυναμικό, που θα βάλει την χώρα μας σε νέα σελίδα. Στη γενιά που μάχεται και ξεπερνά αντιξοότητες οφείλουμε ένα καλύτερο αύριο. Μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.

Θέλω να πω όμως και σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή πως δεν πρέπει να απογοητεύονται. Η ζωή δεν σταματά στις εξετάσεις των Πανελληνίων. Έχετε πολλές ακόμη προκλήσεις στην ζωή σας και εύχομαι να τις κερδίσετε.

Καλή τύχη σε όλους σας».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button