ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Κατσιφάρας: Η Δυτική Ελλάδα ουραγός στους εμβολιασμούς

«Οι αριθμοί των εμβολιασμών μιλούν από μόνοι τους και μιλούν αντικειμενικά. Οι δε νομοί Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας είναι τελευταίοι στους δείκτες των εμβολιασμών στη χώρα μας. Αυτό δεν μας τιμά, κάτι δεν πήγε καλά. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν να το παραδεχθούν και να το διορθώσουν».

Τα ανωτέρω σημειώνει σε ανακοίνωση σχετικά με τον ρυθμό των εμβολιασμών στη χώρα και ειδικότερα στη Δυτική Ελλάδα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο» και πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.


Η ανακοίνωση:

«Η Ελλάδα ουραγός στην Ευρώπη στους εμβολιασμούς

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ουραγός στην Ελλάδα στους εμβολιασμούς

Οι αριθμοί των εμβολιασμών μιλούν από μόνοι τους και μιλούν αντικειμενικά. Οι δε νομοί Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας είναι τελευταίοι στους δείκτες των εμβολιασμών στη χώρα μας. Αυτό δεν μας τιμά, κάτι δεν πήγε καλά. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν να το παραδεχθούν και να το διορθώσουν.

Έως τώρα κανάλια, υπουργοί και ΜΜΕ μονότονα και πανηγυρικά διατυμπάνιζαν ότι το κυβερνητικό σχέδιο είναι άρτιο και μόνη η καλή πορεία των εμβολιασμών είναι δυνατόν να δώσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές. Τώρα, μετά την πλήρη αποτυχία και την ορατή απειλή του 4ου κύματος πανδημίας, κάνουν στροφή 180 μοιρών και ζητούν την βοήθεια της αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνικών φορέων.

Η παράταξή μας μίλησε έγκαιρα και υπεύθυνα.

Επισκεφτήκαμε εμβολιαστικά κέντρα και φορείς υγείας και στις τρείς Περιφερειακές Ενότητες.

Ακούσαμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Αναδείξαμε τα μεγάλα ελλείματα που με την πρώτη ματιά διαπιστώσαμε. Και ήταν πολλά.

Χαιρετίσαμε την λειτουργία του Μega εμβολιαστικού κέντρου στην Πάτρα.

Ζητήσαμε να γίνουν άμεσα δύο νέα Μega εμβολιαστικά κέντρα σε Πύργο και Αγρίνιο.

Ζητήσαμε να εμπλακεί η αυτοδιοίκηση με συγκεκριμένο ρόλο και αρμοδιότητες στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Απευθυνόμενοι προς την περιφερειακή αρχή και τον Περιφερειάρχη ζητήσαμε να μην συμβιβάζονται με τον ρόλο του παρατηρητή.

Καλούμαστε σήμερα όλοι να ξεπεράσουμε τους φόβους, τις αναστολές και τις επιφυλάξεις και να υψώσουμε τείχος ανοσίας απέναντι στην επιθετικότητα του ιού.

Είναι πολιτικό χρέος και κοινωνικό καθήκον μας να προστατεύσουμε το αγαθό της υγείας και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών

Στέλνουμε μήνυμα καθαρό

Εμπιστευόμαστε την Ιατρική επιστήμη – Ακούμε τους ειδικούς – Εμβολιαζόμαστε»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button