ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Κατσιφάρας και Αντιπεριφερειάρχες στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου (φωτο)

Το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας. Τον συνόδευαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χριστίνα Σταρακά , ο κ. Νίκος Μπαλαμπάνης και ο κ. Λύτρας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ευχηθούν στους τρόφιμους του νοσοκομείου ευχές για την νέα χρονιά αλλά και να ενημερωθούν για τις εργασίες που πραγματοποιούνται , της προσθήκης νέας πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου.

Το έργο «Προσθήκη Νέας Πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου» υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα την τεχνική υπηρεσία της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020.

Αντικείμενο του έργου, είναι η κατασκευή προσθήκης καθ’ ύψος νέας πτέρυγας εμβαδού 308,44 τ.μ. και η κατασκευή προσθήκης χώρου εμβαδού 43,20 τ.μ., ως επέκταση του υπάρχοντος μαγειρείου στο ισόγειο.

Συγκεκριμένα, με την ανέγερση της νέας πτέρυγας θα προστεθούν 10 επί πλέον θάλαμοι διαμονής, που θα καλύψουν τις ανάγκες 24 τροφίμων, επί πλέον, του ιδρύματος.

Οι εργασίες διακρίνονται σε αυτές που έχουν ως αντικείμενο τις απαραίτητες κατασκευές, προκειμένου να αναβαθμισθεί λειτουργικά και αισθητικά το κτίριο με την προσθήκη της νέας πτέρυγας και σε εκείνες που έχουν ως αντικείμενο τη διαμόρφωση χώρων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Κατσιφάρας το έργο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί μέχρι το Πάσχα.

Ο κ. Κατσιφάρας συνομίλησε με τους ηλικιωμένους οι οποίοι δήλωσαν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και την φροντίδα που τους παρέχει το ίδρυμα μέσω του προσωπικού του.Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Διευθύντρια του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου την κ. Θεοδώρα Κουτσαγγέλη η οποία διοικεί με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά τα αποτελέσματα είναι εμφανή τόσο στην λειτουργία του ιδρύματος αλλά και στην φιλοξενία των ηλικιωμένων.

onairnews.gr

περισσότερες φωτο στο onairnews.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close