Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κατούνα: Απλήρωτες οι συντάξεις του ΟΓΑ στα χωριά της Δ.Ε. Μεδεώνος

Το μεγάλο πρόβλημα με την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ Κατούνας συνεχίζεται. Οι συντάξεις στα γύρω χωριά της Κατούνας δεν έχουν πληρωθεί ακόμα, ενώ πρώτα πληρωνόταν στις 28 κάθε μήνα.

Δείτε το προηγούμενο άρθρο μας πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Απαξιώνουν και υποβαθμίζουν τα Ελτα Κατούνας καθώς και τους συνταξιούχους των χωριών της Ενότητας Μεδεώνος. Χθες 27/8/2021 μια έκπληξη περίμενε τους συνταξιούχους του ΟΓΑ που εξυπηρετούνταν χρόνια από το ταχυδρομείο, όταν πήγαν στο κατάστημα να πάρουν τις συντάξεις τους.

Εκεί, έκπληκτοι άκουσαν από τον εναπομείναντα υπάλληλο να τους λέει πως οι συντάξεις τους έχουν μεταφερθεί στα ΕΛΤΑ στις Φυτείες και ότι πλέον θα εξυπηρετούνται από εκεί.

Αγανακτισμένοι φωνάζουν γιατί συμβαίνει αυτό αφού και τον προηγούμενο μήνα εξυπηρετούνταν στο κατάστημα της Κατούνας.
Οι συνταξιούχοι της Κατούνας και των γύρω χωριών γινόταν κανονικά σε διάστημα 1-2 ημερών κάθε τέλους του μήνα από τον εναπομείναντα υπάλληλο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ερωτήματα και πάλι υπάρχουν διότι αφού υπάρχει υπάλληλος στην Κατούνα γιατί να μεταφερθούν οι συντάξεις στις Φυτείες.
Τα ΕΛΤΑ Φυτειών εξυπηρετούσαν μέχρι χθες τα χωριά των Φυτειών, Παπαδάτου, Ρίβιο, Μπαμπίνη κλπ. και τώρα θα εξυπηρετεί και τα χωριά Κατούνα , Αετό, Κομποτή, Άγιο Νικόλαο, Τρύφο, Κωνωπίνα.

Φυσικά το πρόβλημα θα είναι τεράστιο διότι τώρα έχουν μείνει χωρίς σύνταξη κάτοικοι της ενότητας Μεδεώνος και θα περιμένουν πότε θα τους πάρει η σειρά αφού είναι ένας ο ταχυδρόμος για τόσα χωριά.

Περισσότερα στο katounanews

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button