Γεγονότα

Κάτοικος Κόνισκας: Οι δραπέτες είναι εδώ!

epi-komanto-albanoi2

Μεγάλη ανησυχία στους κάτοικους της Κόνισκας που από τα ξημερώματα βλέπουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κομάντος του λιμενικού και του στρατού να έχουν ζώσει το χωριό τους.

Όσοι έχουν ξεμυτίσει από τα σπίτια τους για να  μάθουν τι συμβαίνει μεταφέρουν εικόνες έντονης κινητικότητας από την πλευρά των διωκτικών αρχών, που όπως λένε έχουν επικεντρώσει σε μια χαράδρα, στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Κόνισκας, όπου όλα δείχνουν ότι έχουν εγκλωβιστεί κακοποιοί, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ο αριθμός τους. Κάτοικος που μίλησε στο agriniopress.gr λέει πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν εγκλωβιστεί δυο άτομα, γεγονός που σημαίνει πως οι δραπέτες πιθανότατα να έχουν χωριστεί.

Άγνωστο παραμένει  εάν οι αστυνομικοί θα περιμένουν τους δραπέτες να παραδοθούν ή με το σκοτάδι οι επικίνδυνοι κακοποιοί επιχειρήσουν και πάλι να ξεφύγουν, κάτι που το έχουν κάνει αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ή εάν τελικά γίνει επιχείρηση. Έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας θεωρούν σχεδόν απίθανο οι δραπέτες να παραδοθούν και προβλέπουν ένοπλη συμπλοκή. Γι αυτό άλλωστε οι δυνάμεις που συμμετέχουν στις έρευνες είναι έτοιμες για όλα και με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Δεν αποκλείεται ανάμεσα στους κακοποιούς να υπάρχει και άτομο που είναι τραυματισμένο και σε κάθε περίπτωση οι δραπέτες είναι δεδομένο πως έχουν εξουθενωθεί από το πολυήμερο κυνηγητό.

Παράλληλα ασφαλίζονται οι κοντινές κατοικημένες περιοχές, αφού δεν αποκλείεται οι Αλβανοί στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν να φτάσουν στο σημείο να πιάσουν ομήρους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button