Γεγονότα

Κάτοικοι Κόνισκας: «Γίνεται πόλεμος!»

geg-komantos1

Συνεχής ροή ενημερωσης: Ριπές πυροβόλων όπλων ακούγονται στην περιοχή όπου  εγκλωβιστηκαν οι Αλβανοί δραπέτες, σύμφωνα με  κατοίκους της Κόνισκας με τους οποίους επικοινώνησε το agriniopress.gr

Η συμπλοκή έγινε στην περιοχή όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. Οι άνδρες των ΕΚΑΜ κλπ ειδικων δυνάμεων  προσέγγισαν τους κακοποιούς αφού τους εντόπισαν και ακολούθησε πραγματικός πόλεμος. Οι ριπές ακούγονταν καθαρά στο χωριό.» λένε χαρακτηριστικά οι κάτοικοι που παρακολουθούν με αγωνία τα όσα συμβαίνουν σε μια περιοχή που απέχει περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από το χωριό.

Να θυμίσουμε πως η μάχη μεταξύ δραπετών και αστυνομίας εξελίσσεται σε μια χαράδρα μεταξύ δασικών εκτάσεων, στην περιοχή Αγιοι Ανάργυροι ή Σκάλα Κόνισκας, όπως πρώτο αποκάλυψε το agriniopress.gr

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, της Αστυνομίας , του στρατού, κπλ  έχουν πάρει στο κυνήγι  άλλους δυο δραπέτες, οι οποίοι προσπαθούν να διαφύγουν στα πυκνά δάση της περιοχής. Όμως, όπως όλα δείχνουν είναι και αυτοί εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ένας εκ των δυο νεκρών δραπετών είναι ο Lika Edison που γεννήθηκε 4-4-88 στην Αλβανία. (φωτο κατω)

geg-drapetis-edison

 Ο πλέον επικίνδυνος από τους δραπέτες δεν είναι μεταξύ των νεκρών σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες . Να θυμίζουμε ότι ο KOLA ή KOLIA ή GOLIA  MARIAN ή EDUART ή MARJAN  ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία, ειναι ο δράστης της δολοφονίας του αστυνομικου Γ. Ανδριτσοπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας

Νεκρός επίσης θεωρείται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ο MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία. (φωτο κατω)

geg-drapetis-murati

Νεότερη ενημερωση: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εκ των δραπετων που κυνηγά η Αστυνομία έχει τραυματιστεί, ενώ τα ξημερώματα που οι θερμικές κάμερες εντόπισαν τους κακοποιούς, ο ένας από αυτούς  που ανακαλύφθηκαν φαίνοταν να ειναι τραυματισμένος και να κουτσαίνει, πιθανώς απο κάποιο ατύχημα ή από την κούραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button