Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καθυστερεί η διαδικασία πρόσληψης Παθολόγου στο νοσοκομείο Μεσολόγγιου

Ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου είναι γνωστή εδώ και καιρό με την υποστελέχωση τόσο σε Νοσηλευτικό αλλά κυρίως σε Ιατρικό προσωπικό.

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και μετά από πολλές προσπάθειες βρέθηκε Γιατρός Παθολόγος για να καλύψει με επικουρική σύμβαση το Νοσοκομείο.


Η απάντηση της 6ης ΥΠΕ ήταν πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε η πρόσληψη να γίνει άμεσα και να καλυφθεί ένα από τα κενά της Παθολογικής κλινικής. Εχει περάσει όμως σχεδόν ένας μήνας και δεν έχει υπογραφεί ακόμα η προκήρυξη της θέσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Στην ανακοίνωση επισημαινεται ακόμη:

«Ρωτάμε τον κύριο Καρβέλη γιατί αυτή η καθυστέρηση εφόσων γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ελλείψεις τής Παθολογικής κλινικής και γενικότερα τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο μας.
Καλή η προεκλογική περίοδος αλλά το κράτος και η λειτουργία του δεν σταματούν με την προκήρυξη τών εκλογών!!! Ελπίζουμε στην άμεση διευθέτηση τού θέματος για το καλό όλων των συμπολιτών.

Επίσης ζητάμε την απόσυρση τής πρόσφατης εγκυκλίου της κυρίας Γκαγκα κατά την οποία οι γιατροί υποχρεούνται να καλύπτουν στα επείγοντα παθήσεις που δεν ανήκουν στα πλαίσια τής ειδικότητας τους. Η εγκύκλιος αυτή γυρίζει το ΕΣΥ στις αρχές τού προηγουμένου αιώνα ενώ παράλληλα δημιουργεί νέο κύμα φυγής των ιατρών από τα Δημόσια Νοσοκομεία».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button