ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Καθοριστική συνάντηση Λύρου-Πέτσα για oριστική λύση της διαχείρισης των σκουπιδιών στο Μεσολόγγι

Σε οριστική τροχιά επίλυσης το χρόνιο και ακανθώδες ζήτημα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου και της  διαχείρισης των σκουπιδιών στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου, η οποία μετά την καταστροφική πυρκαγιά ταλαιπωρεί τους δημότες και απειλεί το περιβάλλον.

Στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών,  Στέλιο Πέτσα και τον  βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας,  Μάριο Σαλμά ανέπτυξε αναλυτικά τον σχεδιασμό που με άμεσες κινήσεις θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και υπέβαλε το σχετικό αίτημα για την χρηματοδότηση αυτών.


Ο Κώστας Λύρος μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε σχετικά «Προς μεγάλη μου ανακούφιση έτυχα θετικής αντιμετώπισης και υπήρξε η δέουσα ανταπόκριση από τον Υπουργό. Τον ευχαριστώ θερμά καθότι με ενδιαφέρον ανέλαβε  την πρωτοβουλία των επόμενων κινήσεων. Ευελπιστώντας στην αμεσότητα των διαδικασιών, που υπαγορεύει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία ο Δήμος μας έχει περιέλθει, το θέμα των σκουπιδιών στο Δήμο μας οδηγείται σε  άμεση  και οριστική λύση».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button