Αθλητισμός

Καθοριστική η σημερινή μέρα για την ΑΕΜ

spo-aemΣε αίθουσα της πρώην Νομαρχίας στο Μεσολόγγι, θα διεξαχθεί μετά την αναβολή που είχε προ δεκαημέρου, η προγραμματισμένη γενική συνέλευση, που θα αναδείξει και την διοίκηση για την φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  Aitosports.gr τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα την δεδομένη χρονική στιγμή, το θετικό είναι ότι όλες αυτές τις μέρες που έχουν μεσολαβήσει ,έχουν γίνει αμέτρητες συναντήσεις του προηγούμενου  προέδρου κ. Βισβίκη με ανθρώπους του αθλητικού και του επιχειρηματικού κόσμου του νομού με τα αποτελέσματα να μην είναι αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην προέδρου, ο κ Βισβίκης δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος αύριο για να ηγηθεί ενός ακόμα διοικητικού σχήματος για την ομάδα του Μεσολογγίου, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θα συμβάλει και δεν θα στηρίξει την νέα διοίκηση, μιας και ο λόγος των συζητήσεων και συναντήσεων που έχει, είναι αυτός.

Απ ότι φαίνεται η νέα διοίκηση που θα ζητήσει να αναλάβει από αύριο τα ηνία τις ομάδας. Θα αποτελείτε από άτομα που ήταν και στην προηγούμενη  διοίκηση, και θα πλαισιωθεί από νέους ανθρώπους στο χώρο του αθλητισμού.

Μιχάλης Δημητρίου

http://www.aitosports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button