Κινηματογράφος

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός στον "Άνεσις"

pol-anesis1

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Αγρινίου γνωστοποίησε ότι με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, αυξάνονται οι ημέρες κατά τις οποίες θα ισχύει ειδικό καθεστώς στην τιμολογιακή πολιτική του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγρινίου “Άνεσις”.

Ειδικότερα από την Πέμπτη 29 Μαρτίου, κάθε Δευτέρα και κάθε Τετάρτη, τα δύο εισιτήρια θα προσφέρονται στην τιμή του ενός. Αυτή η προσφορά μέχρι σήμερα ίσχυε τις Παρασκευές, αλλά πλέον θα ισχύει μόνο για κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Συγκεκριμένα:

“Ο Δήμος Αγρινίου επιδεικνύοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, ενισχύει την κοινωνική πολιτική του στον τομέα του Πολιτισμού έχοντας πάντα ως στόχο την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών στον Δημοτικό Κινηματογράφο.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου αυξάνονται οι ημέρες κατά τις οποίες ισχύει ειδικό καθεστώς στην τιμολογιακή πολιτική.

Από την Πέμπτη 29 Μαρτίου ,κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, τα δύο εισιτήρια προσφέρονται στην τιμή του ενός αντί της μιας ημέρας που ίσχυε μέχρι τώρα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Οι τιμές των εισιτηρίων ισχύουν μόνο για το χειμερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ».”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close