ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Κατερινόπουλος: Το σκέφτεται για υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ-τον θέλουν στην Αττική

Πολύ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του ταξιάρχου ε.α. της Αστυνομίας Θανάση Κατερινοπουλου στις επόμενες εκλογές, με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κατερινόπουλος δεν έχει κρύψει ποτέ την πολιτική του πορεία και την συνέπεια του στον πολιτικό χώρο που ανήκει. Εμμέσως σε πρόσφατες δηλώσεις του, έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί.


Οι δεσμοί του με την Αιτωλοακαρνανία είναι επίσης δεδομένοι. Το 2009 ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ είχε μια αξιοπρόσεκτη επίδοση με 12.500 σταυρούς. Ηδη, έχουν αναρτηθεί και τα πρώτα ρεπορτάζ σχετικά με την υποψηφιότητά του στην περιοχή, κάτι πάντως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Δυτική Αττική είναι πολύ πιθανό να είναι η περιοχή στην οποία ο Θανάσης Κατερινόπουλος θα πολιτευτεί. Εκει, λένε πηγές, το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ χρειάζεται μια «δυνατή» υποψηφιότητα ώστε να ανεβάσει τα ποσοστά του και να διεκδικήσει έδρα. Ένα όνομα σαν του κ. Κατερινόπουλου, σε μια λαϊκή περιοχή, θεωρείται ιδανικό σε αυτή την περίπτωση. Το 2019 το ΚΙΝΑΛ στην συγκεκριμένη Περιφέρεια είχε λάβει μόλις 5,24%.

Οι «μετοχές» του απόστρατου ταξιάρχου έχουν στην κυριολεξία «εκτοξευτεί» εξαιτίας της παρουσίας του σε δεκάδες τηλεοπτικά πάνελ, με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Οι απόψεις του τυγχάνουν πολύ μεγάλης αποδοχής και η κοινή γνώμη επικροτεί τα λεγόμενα του. Εχει κερδίσει έτσι τη συμπάθεια μια μεγάλης μερίδας πολιτών, που δεν θα είχε πρόβλημα να τον στηρίξει ώστε να εισέλθει στη βουλή.

Αλλωστε, το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, φαίνεται πως θα είναι αρκετά ενισχυμένο με ισχυρό ανταγωνισμό και δεν χρειάζεται περαιτέρω ενδυνάμωση, λένε οι ίδιες πληροφορίες.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button