ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Κατερίνα Κιτσάκη: ‘’Εμείς δεν θα ρίξουμε νερό ούτε στον μύλο του λαϊκισμού ούτε σε αυτόν του διχασμού’’

Ένα από τα επίμονα ερωτήματα- δευτερεύον κατά τη γνώμη μου- που τίθεται συχνά από πολίτες, έχει να κάνει με την Κυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα:
– Mε ποιον θα είστε;
Oφείλω μια καθαρή απάντηση εφαπαξ.
Το ερώτημα για εμάς είναι εκτός πραγματικότητας. Το Κίνημα Αλλαγής είναι η εγγυήτρια δύναμη των μεγαλύτερων θεσμικών αλλαγών στην χώρα, δεν είναι συμπλήρωμα κανενός.

Εμείς δεν θα ρίξουμε νερό ούτε στον μύλο του λαϊκισμού ούτε σε αυτόν του διχασμού.
Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα μπει σε καμιά κυβέρνηση συνεργασίας με όρους παρελθόντος. Αυτή είναι δουλειά των δυο μεγαλύτερων (προς στιγμή) κομμάτων. Όποιοι είναι στις δυο πρώτες θέσεις, όποιοι έχουν εντολή διακυβέρνησης, να τα βρουν μεταξύ τους.

Εμείς θα είμαστε εκεί, οποτεδήποτε χρειαστεί προοδευτική ψήφος. Το κάναμε πολλές φορές, υπερασπιζόμενοι δικαιώματα είτε των αδύναμων είτε των μειοψηφιών και θα το ξανακάνουμε. Όποτε η Ελλάδα έχει ανάγκη λύσεις δύσκολες, πέρα από το πολιτικό κόστος, εμείς θα είμαστε εκεί.

Αυτοί που συγκυβέρνησαν τη χώρα αγκαλιά με τους ΑΝΕΛ του κ.Πάνου Καμμένου, ας μην ονειρεύονται όψιμες προοδευτικές συμμαχίες. Όταν μπορούσαν να ζητήσουν προοδευτική συμμαχία, προτίμησαν αυτούς. Οι πολίτες δεν ξεχνούν.

Κατερίνα Αθαν. Κιτσάκη
Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button