Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Πρώτος και στην …κατάθεση ψηφοδελτίων ο Νίκος Καζαντζής

Ξεκίνησε από σήμερα , στις 8 το πρωί, η κατάθεση ψηφοδελτίων και η παραλαβή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου. Εκπρόσωποι των συνδυασμών θα πρέπει να έχουν μεταφέρει τα ψηφοδέλτια στο κτήριο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, το αργότερο μέχρι αύριο, Σάββατο, στις 10 το βράδυ.

Ο μοναδικός συνδυασμός υποψηφίου Δημάρχου πάντως που έχει μέχρι αυτή την ώρα μεταφέρει τις κούτες με τα ψηφοδέλτια της παράταξής του στον χώρο, είναι αυτός του Νίκου Καζαντζή. Οι κούτες που έκαναν… ποδαρικό στους χώρους της παλαιάς δημοτικής Αγοράς, γράφουν όλες το επίθετο του υποψηφίου δημάρχου επάνω, πλην μερικών μικρότερων δεμάτων, από ψηφοδέλτια τοπικών συνδυασμών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου ήταν και ο πρώτος που υπέβαλε το ψηφοδέλτιο της παράταξής του στο Πρωτοδικείο Αγρινίου αλλά και ο πρώτος που εξέδωσε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του, διανέμοντάς τες μάλιστα και έντυπα στους δημότες.

Αυτό που σχολίασαν πάντως και οι υπάλληλοι του δήμου που βρίσκονται στον χώρο της παλιάς Λαχαναγοράς για την παραλαβή των ψηφοδελτίων είναι πως περιμένουν, ως συνήθως, οι υπόλοιποι συνδυασμοί να προσκομίσουν τα ψηφοδέλτιά τους την τελευταία στιγμή…

Θυμίζουμε πως οι συνδυασμοί μπορούν να τα υποβάλλουν σήμερα, μέχρι τις 20:00 μμ
και αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου από ώρα 8:30 πμ μέχρι και 22:00 μμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close