Γεγονότα

Καταγγελίες για καταπάτηση χώρων του παλιού πολιτικού αεροδρομίου (video)

roma-aerodromio
Σοβαρές καταγγελίες για παραβατική συμπεριφορά από οικογένειες ρομά, που έχουν προχωρήσει σε καταπάτηση δημόσιας περιουσίας, γίνονται από κατοίκους της περιοχής των Αη Βασιλιώτικων Αγρινίου. Ειδικότερα γίνεται λόγος για καταπάτηση και χρήση χώρων του παλιού πολιτικού αεροδρομίου από κάποιες οικογένειες ρομά.

Συγκεκριμένα , την αφαίρεση της περίφραξης του παλιού αεροδρομίου Αγρινίου στο Δοκίμι προς τα Αη Βασιλιώτικα από ρομά και την καταπάτηση του χώρου, σε σημείο όπου μπαίνουν συχνά αυτοκίνητα και έχουν φυτευτεί ακόμη και δέντρα (!) καταγγέλλουν περίοικοι που επικοινώνησαν με το agriniopress.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη γύρω περιοχή σημειώνονται συχνά περιστατικά κλοπών σε οικίες στην περιοχή, όπου ζουν κυρίως ηλικιωμένοι και υπάρχουν διαμαρτυρίες για υψηλή παραβατικότητα των ρομά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καταγγελίες.

“Κάποτε ζούσαμε με το όνειρο της δημιουργίας πανεπιστημιούπολης στο παλιό αεροδρόμιο και τώρα ζούμε με τον εφιάλτη της καθημερινής παραβατικότητας , της ανοχής από την Αστυνομία, της ρύπανσης και της εγκατάλειψης”, λένε ακόμη περίοικοι.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Δείτε το video , από κάτοικο της περιοχής που δείχνει το σημείο και την κατάσταση που επικρατεί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close