Γεγονότα

Σε εξέλιξη από την Δευτέρα κατάληψη στο ΕΠΑΛ Κατοχής

epi-epal-katoxisΣτην κατάληψη του σχολείου τους προχώρησαν από χθες Δευτέρα οι μαθητές του ΕΠΑΛ της Κατοχής, με αιτήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Οι μαθητές στεγάζονται σήμερα σε ένα ακατάλληλο κτίριο , που μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους δεν ενδείκνυται και ενώ έχουν λάβει, όπως τονίζουν,  διαβεβαιώσεις για την μεταφορά τους στο νέο κτίριο του ΕΠΑΛ, η μεταφορά αυτή δεν έχει καταστεί δυνατή ακόμη.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στο νέο κτίριο, που αποτελείται από λυόμενες εγκαταστάσεις έχουν διαπιστωθεί προβλήματα ενώ έχει παρατηρηθεί και εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα η μεταφορά εκεί των δραστηριοτήτων να καθυστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παράλληλα δεν έχει γίνει, όπως καταγγέλλεται,  η σύνδεση με τα κοινωφελή δίκτυα, ενώ εκκρεμεί η κατασκευή χώρου για τα εργαστήρια.


Το έργο του νέου ΕΠΑΛ στην Κατοχή της Δ.Ε. Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου κόστισε πάνω από 300.000 ευρώ και η αναιτιολόγητη καθυστέρηση της μεταφοράς οδηγεί πλέον τους 130 μαθητές σε κινητοποιήσεις.

 

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button