ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καταγγέλθηκε στον Δήμαρχο η βίαιη επίθεση σε μαθήτρια στο ΔΑΚ Αγρινίου

Ζητείται να δοθεί «ένα τέλος σε όλες αυτές τις κακόβουλες και επαίσχυντες ενέργειες»

Έντονη συζήτηση και μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ώρα που μαθητές έκαναν προπόνηση στο μήκος, φέρεται να σημειώθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του προπονητή τους και ενός ακόμη. Τότε επενέβη, όπως αναφέρουν τόσο γονείς όσο και μαθητές- αυτόπτες μάρτυρες, ο προϊστάμενος της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου, ο οποίος και φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στον προπονητή των παιδιών και ακολούθως να τον απωθεί βίαια, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή τους.

Νεαρή μαθήτρια του ζήτησε το λόγο με αποτέλεσμα να αρχίσει να την απωθεί με βίαιο τρόπο και αυτή, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της μαθήτριας έκανε και ρατσιστικά σχόλια εις βάρος της.

O Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος για το περιστατικό μάλιστα προέβη σε καταγγελία στον δήμαρχο Αγρινίου, η οποία και κοινοποιήθηκε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρ. Ζαρκαβέλη, στην οποία γίνεται λόγος για «ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλου».

Από μεριάς Γ.Α.Σ. τονίζεται ότι πρόκειται «απεχθέστατο γεγονός που δεν συνάδει ούτε με τα αθλητικά ιδεώδη αλλά ούτε και με τις ηθικές αρχές και αξίες που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που εκπροσωπούν ουσιαστικούς θεσμικούς ρόλους στο χώρο της Παιδείας και του Αθλητισμού».

Η καταγγελία εν συνεχεία αναφέρει:

«Την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο κεντρικό στάδιο του ΔΑΚ Αγρινίου ο προϊστάμενος Παιδείας του Δήμου Αγρινίου, επιτέθηκε απρόκλητα και άνανδρα στον προπονητή του συλλόγου μας κ. Ορέστη Ρηγογιάννη καθώς επίσης και σε αθλούμενη – μαθήτρια που βρισκόταν υπό την επίβλεψη του προπονητή μας για την προπόνησή τους.

Στη συγκεκριμένη αθλούμενη μαθήτρια η επίθεσή του ήταν τόσο βίαιη που της δημιούργησε σωματικές εκδορές και ψυχικό κλονισμό. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η κοπέλα στις επόμενες μέρες δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ζωής της, όπως είναι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, οι επιπτώσεις του γεγονότος αυτού μπορεί να έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες.

Κύριε Δήμαρχε, επειδή ο εν λόγω κύριος έχει συμπεριφερθεί ανάγωγα, προκλητικά και βίαια σε άτομα που βρίσκονται στο χώρο του ΔΑΚ Αγρινίου ζητάμε από εσάς να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να προστατέψετε τους ανθρώπους που καθημερινά προάγουν τον τοπικό αθλητισμό, να διαφυλάξετε τον ιερό χώρο του Δημοτικού Σταδίου από τέτοιες απεχθείς πράξεις και να δώσετε ένα τέλος σε όλες αυτές τις κακόβουλες και επαίσχυντες ενέργειες του κυρίου.

Παρακαλούμε για τις έμπρακτες ενέργειές σας».

4 Σχόλια

  1. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ασκεί βία σε τόσο κόσμο τόσα χρόνια και να μη τιμωρείται; Γνωστός χρόνια για το χαρακτήρα και την επιθετικότητα του ,θα βρεθεί κανένας που δε θα κρατηθεί και τότε θα πουμε όλοι ότι ήταν αναμενόμενο το κακό. Και την ευθύνη θα την έχουν όλοι όσοι τον καλύπτουν.

  2. Καλά ο συγκεκριμένος είναι για τα πανηγύρια, νομίζει ότι το ΔΑΚ του ανήκει. Κάποια μέρα θα πέσει στο λάθος άτομο και θα καλοπεράσει.

  3. Φαίνεται ότι ο εν λόγω κύριος το έχει συνήθεια να απειλεί , να βρίζει και να πιάνει από το λαιμό στους χώρους του ΔΑΚ (που νομίζει ότι είναι ιδιόκτητος χώρος του) όποιον τολμήσει να του αντιπαρατεθεί τονίζοντας του ότι δεν έχει κάποια αρμοδιότητα στο χώρο και δεν μπορεί να δίνει εντολές .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button