Γεγονότα

Καταγγέλλουν την "ενοικίαση εργαζομένων" στο δημοτικό πάρκινγκ

epi-dhmotiko-parkingΠρόσφατα δημοσιεύτηκε σε τοπικά  Μ.Μ.Ε. (σ.σ. στην εφημερίδα “Συνείδηση”) η είδηση ότι, με απόφαση του Δ.Σ. της, η Δημοτική Επιχείρηση Στάθμευσης του Δήμου Αγρινίου προχώρησε στην πρόσληψη τεσσάρων εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με διάρκεια οκτώ μηνών.

“Η πρόσληψη αυτή όμως έγινε από γραφείο ενοικίασης εργαζομένων, δηλαδή δουλεμπορικό.” επισημαίνει με ανακοίνωση του το  Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. που “καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής  ότι πρόκειται για μια ακόμα απόφαση πέρα για πέρα αντεργατική και μάλιστα από μια Δημοτική επιχείρηση  που θα έπρεπε  σ’ αυτά τα ζητήματα  να είναι πιο προσεκτική και να εκφράζει την αντίθεσή της απέναντι στην πολιτική των σκλαβοπάζαρων που προωθούν τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις και η Ε.Ε.

Το Ε.Κ.Α κατ’ επανάληψη έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην πολιτική αυτή  και την έχει καταγγείλει  απαιτώντας την κατάργηση των δουλεμπορικών  γραφείων.

Γι’ αυτό και απατούμε την ακύρωση αυτής της απόφασης και την πρόσληψη των αναγκαίων εργαζομένων με μόνιμη και σταθερή απασχόληση με πλήρη δικαιώματα και αποδοχές.

Να πάψουν οι Δήμοι και οι Δημοτικές επιχειρήσεις τους να εφαρμόζουν  τα πιο αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων .”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button