Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγελιών… συνέχεια για την κατάληψη παραλίας στην Αγριλιά

Σε επικοινωνία του με το mytikaspress.blogspot.com, αναγνώστης παραθέτει φωτογραφικό υλικό το οποίο παρουσιάζει την κατάληψη δημόσιας παραλίας από ιδιώτη, ο οποίος μάλιστα έχει κατασκευάσει στην παραλία σκαλοπάτια!

Εντύπωση, φυσικά, προκαλούν τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία. Ο συγκεκριμένος κύριος, από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, πέραν της όποιας καταπάτησης της παραλίας, διώχνει τον κόσμο που θέλει να κάνει το μπάνιο του εκεί!

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος της καταγγελίας εδώ. Το μήνυμα που συνοδεύει το φωτογραφικό υλικό αναφέρει:

“Καλησπέρα σας, στέλνω καινούργιες φωτογραφίες.

Πάλι πήγα για μπάνιο στη γνωστή παραλία. Βρήκα οικογένειες που απολάμβαναν την πανέμορφη παραλία της περιοχής μας. Με πληροφόρησαν ότι βρήκαν την ευκαιρία για μπάνιο καθημερινή μέρα, γιατί ο κύριος που όπως βλέπετε τις φωτογραφίες έχει φτιάξει και σκαλοπάτια, έρχεται από Παρασκευή μέχρι Κυριακή και τους διώχνει.

Την παραλία την έχει περιφράξει με σύρμα. Ελπίζω ο Δήμος και το Λιμενικό Ταμείο να ελευθερώσουν την παραλία για να την χαίρεται όλος ο κόσμος”.

 

 

Ετικέτες

2 Σχόλια

  1. Μπουλντόζες θέλει και γκρέμισμα, αυτόφωρο σε όσους καταπατούν τις παραλίες. Οι παραλίες του Ξηρομέρου θυμίζουν τριτοκοσμική κατάσταση με παραπήγματα και απειλές σε όσους θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους. ( Κατάλαβες αξιωματικέ της αεροπορίας;;;;;;;Κουβανός τσε κε κατά κόσμον)

  2. Μπουλντόζες και γκρέμισμα όλων των αυθαιρέτων στη συγκεκριμένη παραλία απο την περιφέρεια ή το δήμο Ξηρομέρου. Μέχρι και τσιμεντάρισμα και φράξιμο έχουν κάνει μερικοί. Τελικά σ αυτό το μπ…..δέλο που λέγεται Ελλάδα ότι θέλει ο καθένας κάνει και το θεωρεί και δικό του. Έλεος πια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close