ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καταγγελίες για μη χρήση μάσκας σε λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου

Συνεχώς πληθαίνουν τα παράπονα πολιτών αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σε αρκετά δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ, όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και αλλού.

Πολλοί πολίτες, δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που βρίσκονται ισχύ και αγνοούν τις συστάσεις για χρήση μάσκας στα λεωφορεία. Έσχατο παράδειγμα τα έντονα παράπονα και οι διαμαρτυρίες αποδέκτης των οποίων έγινε το agriniopress αναφορικά με την κατάσταση σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λεσίνι-Μεσολόγγι.

Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκα. Σε επικοινωνία του agriniopress με τον κ. Βασίλη Λυμπεράκη, πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου τονίστηκε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ένας πολίτης εν προκειμένω είναι να απευθυνθεί στην Τροχαία.

«Οι οδηγοί κάνουν τις συστάσεις στους επιβάτες για την απαραίτητη χρήση μάσκας , υπάρχουν ειδοποιήσεις, ωστόσο δεν μπορούν να πράξουν κάτι παραπάνω για την εφαρμογή του μέτρου. Έχει διευκρινιστεί από τη διοίκηση της Τροχαίας ότι στις περιπτώσεις που κάποιος δεν συμμορφώνεται η ευθύνη βαραίνει αυτόν αποκλειστικά και όχι τον οδηγό, που σε κάθε περίπτωση οφείλει να φορά και αυτός μάσκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση από τις αρχές να επιβεβαιώνονται νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε καταστήματα, λεωφορεία και αλλού, ωστόσο αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι είναι αδύνατη η εφαρμογή καθολικής αστυνόμευσης σε όλα τα δρομολόγια των αστικών στην Αιτωλοακαρνανία. Με το χειμώνα να έρχεται, η ανάγκη για τήρηση των μέτρων υγιεινής και προστασίας είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button