ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καταγγελίες Ε.Σ. Αγρινίου για κατάστημα στο κέντρο της πόλης που φέρει την επωνυμία γνωστής πολυεθνικής

Στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καταγγέλθηκε και όπως αναφέρει «διαπιστώθηκε και υπάρχουν αποδείξεις», ότι σε κεντρικό εμπορικό κατάστημα του Αγρινίου, που φέρει την επωνυμία κινεζικής πολυεθνικής, επικρατεί κατάσταση που προκαλεί «σύγχυση, παραπληροφόρηση και παραπλάνηση καταναλωτών».

Σχετικά με το θέμα μάλιστα έχει σταλεί επίσημο έγγραφο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.


Τονίζει συγκεκριμένα το Δ.Σ. του Συλλόγου πως σε κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της πόλης μας, πρόσφατα έκανε έναρξη εργασιών εμπορικό κατάστημα με  επωνυμία με την οποία δραστηριοποιείται εξωχώριος κολοσσός στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, «που από όσο γνωρίζουμε δεν ανοίγει φυσικά καταστήματα. Σημειώνουμε ότι το κατάστημα του πεζοδρόμου αναφέρει σαν έδρα της επιχείρησης την Κάτω Αχαΐα!»

Η σχετική αναφορά του Συλλόγου, επισημαίνει:

«Καταγράφουμε χωρίς να προσπερνούμε, αναφορές και πληροφορίες για εργασιακές συνθήκες γαλέρας. Επισημαίνουμε την σύγχυση, παραπληροφόρηση και παραπλάνηση καταναλωτών και αγοραστικού κοινού.

  • Επιχειρήσεις Super Market και για το σύνολο των ειδών εμπορίας τους στο θέμα του ωραρίου ξεπερνούν σε εύρος και τα περίπτερα. Δεν μιλάμε μόνο για τις καθημερινές από το χάραμα μέχρι τα μεσάνυχτα, αλλά με έμφαση σημειώνουμε ότι αυτό συμβαίνει όλες τις Κυριακές, όπως φυσικά και τις επίσημες πανελλαδικές και τοπικές αργίες.

Ζητάμε άμεσα ενημέρωση και αρωγή -συγκεκριμένα- για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε, πως; και προς τα που; για να δρομολογηθούν τα αυτονόητα ενάντια στην υφιστάμενη νοσηρότητα».

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button