ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νέες καταγγελίες πολιτών για την κατάσταση στην οδό Βλαχερνών και Ελπίδος (φωτο)

Αδιαφορία των υπευθύνων καταγγέλλουν πολίτες σχετικά με τα προβλήματα που παραμένουν στην οδό Βλαχερνών και Ελπίδος, πάροδος Σισμάνη, στο Αγρίνιο. Οι κάτοικοι της περιοχής με μήνυμα που απέστειλαν στο agriniopress.gr εκφράζουν ανοιχτά την αγανάκτησή τους.

Αναλυτικά η καταγγελία τους αναφέρει τα εξής:

“Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα επειδή δημοσιεύουμε τα προβλήματά μας.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε ξανά να δημοσιοποιήσουμε τα προβλήματά μας.Περιμένουμε σχεδόν δύο χρόνια να φτιαχτεί ένας δρόμος για τον οποίο έχει υπογραφεί σύμβαση ανακατασκευής στις 25/11/18. Δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα. Από υπόσχεση σε υπόσχεση μας έχουν.Φαίνεται οι συμβάσεις υπογράφονται για τα μάτια του κόσμου.

Με το θέμα της λαϊκής της Πέμπτης κι εδώ δεν έχει γίνει τίποτα. Δυσοσμία ανυπόφορη, χαμός με τα αυτοκίνητα ,ότι θέλει ο καθένας κάνει,όπου θέλει ο καθένας κάνει την σωματική του ανάγκη, μια κατάσταση κάθε Πέμπτη απερίγραπτη.Δυστυχώς κι εδώ δεν έχει γίνει τίποτα.

Κλαδιά δέντρων πεσμένα επάνω στα καλώδια δημοτικού φωτισμού με ότι αυτό συνεπάγεται ,δυστυχώς κι εδώ δεν έχει γίνει τίποτα.Δημοτικός φωτισμός που ανάβει όποτε θέλει και όσες λάμπες θέλουν κάθε φορά.Δυστυχώς κι εδώ δεν έχει γίνει τίποτα.

Όσες φορές προσπαθήσαμε να βρούμε τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα θέματά μας έπεσαν στο κενό.

Μια περιοχή που έχει σοβαρά προβλήματα αλλά κανενός υπεύθυνου δεν ιδρώνει το αυτί.

Απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων από το Δήμο επειδή δημοσιεύουμε τα προβλήματά μας.Και μας ειρωνεύονται κιόλας.Πρέπει να ξέρουν όμως όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που μας ειρωνεύονται ότι από εμάς τους δημότες πληρώνονται και πρέπει να ντρέπονται.Το ξέρουμε ότι δεν λύνονται τα προβλήματα της περιοχής επειδή τα δημοσιεύουμε στα τοπικά site .Το κάνετε επίτηδες.Άλλωστε το δείχνετε με τις συμπεριφορές σας. Εμείς θα συνεχίσουμε δεν το βάζουμε κάτω.

Το ίντερνετ δουλεύει μια χαρά πάντως.Μακάρι να κάνατε το ίδιο κι εσείς εκεί στο Δήμο που νομίζετε ότι επειδή πιάσατε τις καρέκλες θα μας ειρωνεύεστε κιόλας.Και μην αρχίσετε πάλι τα ίδια εκεί στο δήμο. Δηλ.να λέτε<< δεν είναι έτσι και τι είναι αυτά που γράφουμε>>.Το ξέρετε ότι είναι έτσι και χειρότερα.Προκαλούμε όποιος θέλει να έρθει να δει την κατάσταση.

Υ.Γ. Για άλλη μία φορά θέλουμε εμείς οι κάτοικοι στη οδό Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη να ευχαριστήσουμε τα τοπικά site και τα ραδιόφωνα που αναδεικνύουν τα προβλήματά μας. Αλλά και κάποια site (ευτυχώς λίγα) που δεν θέλουν καν να μας φιλοξενήσουν”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close