Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγελία: Προτεραιότητα στα ιστιοφόρα και όχι στα ασθενοφόρα στην πλωτή γέφυρα της Λευκαδας

Ένας ενεργός πολίτης από τη Βόνιτσα καταγγέλλει ότι ασθενοφόρο με έκτακτο περιστατικό περίμενε στην ουρά στη πλωτή γέφυρα της Λευκαδας, ενώ είχε γίνει ανύψωση του καταπέλτη για την διέλευση των πλωτών μέσων από τον δίαυλο και τονίζει ότι ο χειριστής της γέφυρας έπρεπε να διακόψει τη ροή και να κατεβάσει άμεσα τη γέφυρα για να περάσει το ασθενοφόρο, το οποίο περίμενε με αναμμένους τους φάρους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Προχθές πηγαίνοντας από Βόνιτσα προς Λευκάδα με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα ένα ασθενοφόρο.. Και όπως ήταν φυσικό όλοι οι οδηγοί κάναμε στην άκρη και ελατώσαμε ταχύτητα προκειμένου να προπορευτεί το ασθενοφόρο. Πού να ήξερα όμως ότι θα εγκλωβιζόταν στο σημείο που βλέπετε στο βίντεο.

Η πλωτή γέφυρα που ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με τη Λευκάδα έχει σηκωθεί και ο χειριστής της ούτε που ενδιαφέρετε να διακόψει τη ροή και να κατεβάσει άμεσα τη γέφυρα!!!!

Θα μπορούσε να βρίσκεται σε κίνδυνο η μάνα του, ο πατέρας του, η γυναίκα του, το παιδί του ή ακόμα κι αυτός ο ίδιος!! Πρέπει να μπούμε στη θέση εκείνου που κινδυνεύει για να δείξουμε τη στοιχειώδη ευαισθησία;; Πρέπει να είναι δεδομένο και η κίνησή του άμεση χωρίς καθυστέρηση!!! Είναι ντροπή και αίσχος!

Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα ήταν ανεκτό κάτι τέτοιο.!!! Προέχει η ανθρώπινη ζωή από το να περάσει το ιστιοφόρο που κάνει διακοπές!!!!;;;;; Ντροπή!! Όποιος μπορεί να επέμβει και να υπάρξει η παραδειγματική τιμωρία.! Καμία ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές”!!!

Δείτε το video:

xiromeronews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button