ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Διαμαρτυρίες για κάδο ανακύκλωσης στην οδό Πολυζωίδη στο Αγρίνιο (φωτο)

Διαμαρτυρίες προκαλεί η κατάσταση που επικρατεί σε κάδο ανακύκλωσης μπροστά από γνωστό κατάστημα γραφικών τεχνών της πόλης του Αγρινίου, επί της οδού Πολυζωίδη, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, απέναντι από τη νέα κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη, ο κάδος θα έπρεπε να αδειάζει καθημερινά καθώς γεμίζει ασφυκτικά από χαρτιά της συγκεκριμένης επιχείρησης αλλά και των περιοίκων.

Ουσιαστικά αυτό που ζητούν περίοικοι και καταστηματάρχες, είναι να αδειάζει συχνότερα ο κάδος και όχι κάθε δέκα μέρες (όπως αναφέρουν στην καταγγελία ότι συμβαίνει μέχρι σήμερα) κυρίως για λόγους υγιεινής και όχι μόνο…

Ένα Σχόλιο

  1. Ο κάδος ανακύκλωσης ειναι μονο για χαρτιά (οχι χαρτιά τουαλέτας, οχι χαρτί φαγητού) γυαλιά και μεταλλικά αντικείμενα!!!! Αντι να ζητούν λοιπόν χαζά οι κάτοικοι της περιοχής καλα είναι να πετούν τα σκουπίδια τουσ στον κανονικό κάδο και τα απορρίμματα ανακύκλωσης στο μπλε κάδο αυτό. Στα υλικά ανακύκλωσης δεν τίθεται κανένα θέμα υγιεινής, το θέμα υγιεινής είναι οτι οι πολίτες του Αγρινίου είναι αμόρφωτοι σε θέματα ανακύκλωσης! Και αυτό είναι ευθύνη και του Δήμου Αγρινίου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button