Άποψη

Καταγγελία για τα δάνεια του ΟΑΕΔ (πρώην ΟΕΚ)

epi-agrinio

Η Ένωση Οικοδόμων & Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας σε ανακοίνωση της “…καταγγέλλει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για αποκλεισμό των δανειοληπτών του ΟΑΕΔ (πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας) που έλαβαν δάνειο μέσω τραπεζών από τις ρυθμίσεις για την προστασία της πρώτης κατοικίας .

Μόλις το προηγούμενο διάστημα ο Υπουργός Εργασίας με τυμπανοκρουσίες «καθησύχαζε» χιλιάδες δανειολήπτες του ΟΑΕΔ που αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια τους ότι θα συμπεριληφθεί σε σχετικό νομοσχέδιο, που θα έρθει  στη Βουλή, τροπολογία που θα έδινε μια «ανακούφιση» στο οξυμένο πρόβλημα.

Την ίδια ώρα οι τραπεζίτες εκβίαζαν τους δανειολήπτες ότι αν τυχόν κάνουν χρήση μιας τέτοιας ρύθμισης τότε θα χάσουν το ποσοστό επιδότησης του ΟΑΕΔ στο επιτόκιο του δανείου τους.

Σήμερα η κυβέρνηση πραγματοποιεί το χατίρι των τραπεζιτών και οδηγεί χιλιάδες δανειολήπτες του ΟΑΕΔ σε απόγνωση. Απέσυρε την σχετική τροπολογία από το νομοσχέδιο που συζητιέται αύριο στην Βουλή επιβεβαιώνοντας ότι είναι πιστή στα συμφέροντα και στις απαιτήσεις του κεφαλαίου.

Απαιτούμε:

Να συμπεριληφθούν οι δανειολήπτες του ΟΑΕΔ στο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button