Ροή Ειδήσεων

Καταγγελία για καθυστερήσεις στις αιτήσεις των ρομά για το ΚΕΑ στο Μεσολόγγι

epi-roma_katavlismosΟ Σύλλογος ρομά στην περιοχή του Μεσολογγίου, προχώρησε σε καταγγελία-αναφορά προς τους φορείς του Δήμου  Ι.Π. Μεσολογγίου , σχετικά με τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των δικαιολογητικών για την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, έχει να αναφέρει τα εξής:

Ενώ τα δικαιολογητικά πολλών Ρομα είναι νόμιμα και φαίνεται ξεκάθαρα από τα φορολογικά τους στοιχεία,  δικαιούνται στην αίτηση για το ΚΕΑ. Δυστυχώς , όπως αναφέρεται στην σχετική καταγγελία του Συλλόγου, οι υπάλληλοι της Προνοίας καθυστερούν να καταθέσουν τις αιτήσεις με δικαιολογίες ότι πρέπει να γίνει έλεγχος από Επιτροπή για το αληθές.

“Αν και σωστό , υπάρχουν πολυήμερες καθυστερήσεις ζημιών από τις ευάλωτες αυτές ομάδες. Παρακαλώ όπως ενεργήσετε για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις  διότι είναι θέμα επιβίωσης. Να μην υπάρχει αιτία αυτό για να δημιουργηθούν παραβατικές συμπεριφορές. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να σκύψουν στο πρόβλημα αυτό οι υπεύθυνοι όπως και για την συμπεριφορά προς τους ανθρώπους αυτούς…”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button