Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγελία: Δεν εγκρίθηκε θέση επικουρικού παθολόγου για το νοσοκομείο Μεσολογγίου

«Αυτό που συμβαίνει με την αντιμετώπιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από την απερχόμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και προηγούμενο δεν έχει και επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, την παρασκηνιακά ειλημμένη απόφαση για το στοχευμένο κλείσιμο της Ν.Μ. Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».

Τα παραπάνω επισημαίνει με δήλωση του ο πρώην αν. διοικητής και αρμόδιος για το νοσηλευτικό ίδρυμα Πάνος Παπαδόπουλος, δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου με την «Συμμαχία για το Μέλλον»


Συγκεκριμένα: Ενώ από 21-4-2023 στον κατάλογο επικουρικών ιατρών της 6ης ΥΠΕ υπάρχει παθολόγος με πρώτη προτίμηση το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και έχει ζητηθεί από τη Διοίκηση η έγκριση της θέσης επικουρικού από το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να προσληφθεί, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν την ενέκρινε.

Αυτό προκύπτει αβίαστα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, από τις εγκρίσεις επικουρικών ιατρών που δόθηκαν την 3-5-2023.

Η δήλωση, συνεχίζει:

«Συνεχίζουν λοιπόν ανενόχλητοι το μεθοδευμένο σχέδιό τους που δεν είναι άλλο από την κατάργηση της Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» και την μετατροπή της σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν κανείς προσθέσει και την είσοδο των ιδιωτών ιατρών με δελτίο παροχής υπηρεσιών στα Νοσοκομεία και την ρύθμιση που ψηφίστηκε για πληρωμή των χειρουργείων τις απογευματινές ώρες, αντιλαμβάνεσθε τι μας ξημερώνει…

Δεν πρέπει λοιπόν να μείνουμε απαθείς. Η μεγάλη κινητοποίηση στις 15-2-2023 έδειξε το δρόμο. Πού είναι άραγε οι πολιτευτές της κυβερνώσας παράταξης που αρέσκονται να μιλούν για «μεγαλειώδεις» προεκλογικές συγκεντρώσεις; Πού είναι η δημοτική αρχή και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι που έχουν πολιτική αναφορά στη Νέα Δημοκρατία; Θα πάρουν θέση στο προκείμενο ή θα εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα;

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν έχουν εγκαταλείψει ούτε λεπτό αυτό που έχουν σχεδιάσει. Η απάντησή μας στις 21-5-2023 πρέπει να έχει αναφορά στα λόγια του ποιητή: «Με λογισμό και με όνειρο».

Με λογισμό ώστε να καταδικαστούν για ό,τι έχουν βάναυσα πράξει και όνειρο να τους δοθεί η ανταμοιβή που τους αξίζει, ώστε να κλειστούν στα αποδυτήρια της ιστορίας και ακόμη πιο παραπέρα…»

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button