ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καταγγελία: Άτομα στο Μεσολόγγι πωλούσαν αντικείμενα, δήθεν για την ενίσχυση του “Παναγία Ελεούσα”

Με αφορμή συμβάν που υπέπεσε στην αντίληψή της διοίκησης του Εργαστηρίου, κατόπιν μαρτυριών πολιτών του Μεσολογγίου, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, στην πόλη του Μεσολογγίου, περιφέρονταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης άτομα και πουλούσαν αντικείμενα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πώληση των αντικειμένων γίνονταν με το πρόσχημα ότι είναι εκπαιδευόμενοι νέοι του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» και για την δήθεν οικονομική ενίσχυση του Φορέα.

Με αφορμή το περιστατικό, το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» κάνει γνωστό πως ουδέποτε διεξήγαγε εράνους και ουδέποτε πουλούσε αντικείμενα στους δρόμους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα εργοτεχνήματα των νέων πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα δύο μαγαζάκια, ένα στην πόλη του Μεσολογγίου και ένα στην πόλη του Αγρινίου.

“Ευχαριστούμε θερμότατα όλους για την στήριξή τους και εκφράζουμε τη βαθύτατη δυσαρέσκειά μας για τα φαινόμενα εκμετάλλευσης και απάτης εις βάρος των συνανθρώπων μας με την πληγωμένη νοημοσύνη”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button