Αυτοδιοίκηση

Καταγγέλει τα "ραβασάκια" στους οφειλέτες της ΔΕΥΑΑ η ΛΑΕ Αγρινίου

epi-deyaaΗ ΔΕΥΑΑ κάνει νερά..!

Μέσα στο μνημονιακό αρμαγεδδώνα, που βυθίζει την κοινωνία στην εξαθλίωση, έφτασαν  σε πλειάδα δημοτών, παραμονές Χριστουγέννων, τα εκβιαστικά- εκφοβιστικά ραβασάκια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ενώ παλαιότερη απόφαση της Δημοτικής επιχείρησης μιλούσε για διακοπές παροχών, σε οφειλέτες ποσών που υπερβαίνουν τα 100 (εκατό) ευρώ, οι τωρινές ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, αναφέρονται, με απόλυτο τρόπο, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, για οφειλόμενα ποσά, που υπολείπονται των 100 ευρώ!

Η αυθαίρετη αυτή πράξη της ΔΕΥΑΑ, δείχνει, πέρα από την έλλειψη διάθεσης  για συνεννόηση με την τοπική κοινωνία και για κατανόηση των δυσχερειών δημοτών και κατοίκων, την ιδιοκτησιακή αντίληψη των διοικούντων τη ΔΕΥΑΑ και την αδιαφορία τους για τον ανθρώπινο πόνο.

Η ΔΕΥΑΑ είναι αναπόσπαστο τμήμα της τοπικής αυτοδιοίκησης και σ’ αυτά τα πλαίσια και με αυτό το πνεύμα οφείλει να λειτουργεί. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πάντα και πολύ περισσότερο τώρα, στην εποχή των αλλεπάλληλων μνημονίων,  που η ανθρωπιστική κρίση μαστίζει την πλειονότητα της κοινωνίας μας, ως αυτονόητη έκφραση ευθύνης, κατανόησης και αλληλεγγύης, οφείλει να είναι στο πλευρό των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου και απέναντι σε εκείνους που επινοούν και υλοποιούν πολιτικές κοινωνικής εξαθλίωσης.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θεωρεί, ιδιαίτερα αυτά τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, δε επιτρέπεται να μπαίνουν όρια (100 ευρώ), στα οποία αδυνατούν να ανταποκριθούν τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα ΚΑΙ ζητά από τη ΔΕΥΑΑ και τη Δημοτική αρχή, έστω και τώρα να αναστείλει τις αυθαίρετες και εκβιαστικές ειδοποιήσεις, για διακοπές των παροχών και να στέρξουν σε αλληλέγγυο κλίμα με τους Δημότες-κατοίκους της περιοχής του Δήμου, ιδιαίτερα σε ένα απόλυτα ζωτικό θέμα, ενός δημόσιου αγαθού, όπως είναι το νερό.

deyy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button