Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Καταγγέλει πιέσεις και αθέμιτες πρακτικές ο υποψήφιος προεδρος της Δ.Κ. Αστακού Κ. Γαλάνης

Για μεθοδεύσεις κάνει λόγο σε δήλωση του ο υποψήφιος πρόεδρος της Δ.Κ. Αστακού Κώστας Γαλάνης, που έχει γνωστοποιήσει εδώ και μερικούς μήνες την υποψηφιότητα του με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.

Καταγγέλλει πως από δημοτική παράταξη, ασκήθηκαν πιέσεις, ώστε να αλλαξει όνομα ο συνδυασμός του και σε αυτόν μάλιστα να ενταχθούν υποψήφιοι απο την συγκεκριμένη παράταξη.

Ο κ. Γαλάνης τονίζει πως περίμενε “τουλάχιστον σεβασμό” από κάποιους , επαναλαμβάνοντας πως ο συνδυασμός του για το Τοπικό Συμβούλιο του Αστακού, παραμένει ανεξάρτητος και μάλιστα ανακοινώνει πως θα διαθέσει σε συνεργάτες – συμβούλους του το το ποσό που θα του αντιστοιχεί από την αντιμισθια του προέδρου.

Αναλυτικά:

Με την επικοινωνία μας αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω υπεύθυνα ότι ο συνδυασμός μας «ΦΑΡΟΣ», παραμένει και θα παραμείνει ανεξάρτητος και – φυσικά – δεν άλλαξε, ούτε θ’ αλλάξει όνομα.

Κατεβαίνουμε στις τοπικές εκλογές με πίστη, αγωνιστικότητα, όραμα και αξιοπρέπεια. Αυτή την αξιοπρέπεια θέλησαν παράγοντες δημοτικής παράταξης, για ψηφοθηρικούς λόγους, να προσβάλουν, προτείνοντας κάποιους δικούς τους υποψηφίους για το συνδυασμό μας, υποβαθμίζοντας ή και εξουδετερώνοντας, πολιτικά, εμένα προσωπικά.

Και το τραγελαφικό ήταν η απαίτηση για αλλαγή ονόματος του συνδυασμού και η απαίτηση για πρωτοβουλία των ίδιων στην τελική κατάρτισή του. Δεν θα ήθελα να μπω σε περιπτώσεις εκφοβισμού συνεργατών μου, απ’ τους ίδιους κύκλους.

Βεβαίως αυτές οι μεθοδεύσεις με πίκραναν και με εξόργισαν. Θα περίμενα κάποιο σεβασμό στο πρόσωπό μου, αφού επί σειρά ετών υπηρέτησα το κοινό καλό ως αντιδήμαρχος, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, παραιτούμενος και των απολαβών της θέσης.
Εργάστηκα ακούραστα για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό του τόπου και ο κάθε συμπολίτης με έβρισκε και με βρίσκει πάντα δίπλα του στα προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Ποτέ δεν επέτρεψα σε κανένα να με θεωρεί υποχείριό του. Ποτέ δεν ήμουν ψοφοδεής υπήκοος. Γι’ αυτό κι ο συνδυασμός μας ζήτησε στήριξη κι όχι κηδεμόνες και προστάτες. Μπορούμε με την αγάπη του κόσμου να διευθύνουμε «τα του οίκου μας», να αγωνιστούμε με συνέπεια και να φτάσουμε στην επιτυχία, ώστε να δουλέψουμε με πάθος για ποιοτικότερη καθημερινότητα του πολίτη.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι η αμοιβή των 600 ευρώ του Προέδρου θα διανέμεται στους συνεργάτες – συμβούλους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Τα δε ονόματα του συνδυασμού θα ανακοινωθούν με το πέρας της προθεσμίας. Κι αυτό για να αποφύγουν οι συνεργάτες μου ανεπιθύμητες πιέσεις και απειλές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button