ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καταδικάζει τα επεισόδια στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγρινίου και η ΠΟΕΔΗΝ

Ανακοίνωση για τα επεισόδια στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγρινίου και η ΠΟΕΔΗΝ τα ξημερώματα της Κυριακής εξέδωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με την οποία καταδικάζει το γεγονός.

Παράλληλα, καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν τους χώρους των Νοσοκομείων, τους εργαζόμενους και τους ασθενείς.

Η ανακοίνωση:

«Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου την Κυριακή 1/8/2021 προσερχόμενοι πολίτες στο χώρο του ΤΕΠ συνεπλάκησαν μεταξύ τους μπροστά σε εργαζόμενους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός, να υπάρξουν υλικές ζημιές και να τραυματιστεί υπάλληλος της φύλαξης.

Καταδικάζουμε το γεγονός και καταγγέλλουμε συμπεριφορές πολιτών ενώ προσέρχονται στα Νοσοκομεία για πρόβλημα υγείας δημιουργούν επεισόδια.

Η αστυνομία που κλήθηκε έφτασε με καθυστέρηση χωρίς να προχωρήσει σε συλλήψεις και ούτε η Διοίκηση του Νοσοκομείου υπέβαλε μηνύσεις.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν τους χώρους των Νοσοκομείων, τους εργαζόμενους και τους ασθενείς. Επιπλέον η Αστυνομία επιβάλλεται αυτεπάγγελτα να προχωρήσει σε συλλήψεις όσων επιδεικνύουν παραβατικές συμπεριφορές».

Ένα Σχόλιο

  1. Κλείστε το πουρδελο γιατί έτσι το κάνατε σαν αγροτικό ιατρείο. Σιχαίνομαι Και μόνο που περνάω απέξω. 41 άτομα μπήκανε με τον ιό και 41 πήγαν εν τόπω χλοερώ. Amoxil αν τούς δίνατε οι 30 θα ζούσαν. Αλλά αυτό το απαγορεύουν το ΕΟΔΥ. Δεν μας λέτε τι έγινε καί επιτέθηκε ο πολίτης, αλλά να μας λει και το Αγρίνιο press που φιλοξενεί τα άρθρα σας εκεί τι λέει λόγω πολίτης για αυτό το περιστατικό. Εγώ είμαι μεγάλο παιδί και κινούμαι χρόνια στον χώρο αυτό, στους καλούς θεραπευτές οι πολίτες ανάβουν τα καντήλια στο όνομά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button