Γεγονότα

Καταδικάζει η Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ. Ε.Ε. τις πρακτικές Μπαρμπαρούση

epi-enosi-syntakton
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, καταδικάζει τη φραστική υβριστική επίθεση που δέχθηκε στο Αγρίνιο ο δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης, Πάνος Τσακανίκας, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση.Η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης αναφέρει ακόμη:

“Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό για την τοπική κοινωνία, καθώς η συμπεριφορά ενός εκλεγμένου βουλευτή  υπερβαίνει τα εσκαμμένα και θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις την κοινωνία της οποίας προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα και παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Καμιά πρόκληση και καμιά άδικη συμπεριφορά, όπως αυτή που υπέστη ο εν λόγω βουλευτής στο Νοσοκομείο Αγρινίου δεν δικαιολογούν βίαιη αντίδραση και εκτός κάθε νόμου συμπεριφορά, από άνθρωπο που εκπροσωπεί το λαό της Αιτωλοακαρνανίας,  στην Ελληνική Βουλή.

Οι  συμπεριφορές αυτοδικίας, απειλών και εκφοβισμού δεν έχουν καμιά θέση και δεν πρόκειται τα κάμψουν καμιά δημοσιογραφική συνείδηση συναδέλφου, ο οποίος καταγράφει τα γεγονότα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button