Καρέλης: πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού στην μεγάλη κατηγορία

Διπλό ρεκόρ για τον φορ του Τίτορμου

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο. Στο 23’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γιαννιώτης, που ανέκοψε αντικανονικά τον Σενγκέλια ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντί του.

Παρά την υπεροχή και τις ευκαιρίες ο Παναιτωλικός το 1-0 έγινε τελικά στο πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου. Ο Σενγκέλια εκτέλεσε κόρνερ και ο Καρέλης με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας έναν καταπληκτικό γκολ.


Με το γκολ αυτό ο Νίκος Καρέλης είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι επίσης ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού που σημειώνει 10 γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο, ενώ με τα 17 γκολ που σημείωσε συνολικά τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην ομάδα μας, είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία, ξεπερνώντας τους Ανρί Καμαρά και Βλαντ Μοράρ που έχουν 16.

Στο 74’ ξανά από εκτέλεση κόρνερ του Σενγκέλια, ο Χουχούμης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στον αγώνα κόπηκαν 1.953 εισιτήρια.






ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90′ Μαλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Φλόρες (68′ Μάρτενσον), Σενγκέλια, Ξενιτίδης (76′ Χατζηθεοδωρίδης), Ντίας, Νταγκό (68′ Κολοβός), Καρέλης (76′ Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Φριντγιόνσον (26′ Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (72′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72′ Τζαβίδας).






Φωτο: ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Νίκος Καρέλης