Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Π. Καρατσόλης: “Δήμος “για τα παιδιά μας”: Όνομα και Πράγμα!”

Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Μεσολογγίου Παντελή Καρατσόλη, σχετικά με προσλήψεις στον Δήμο.

Από χθες η δημοτική αρχή του Μεσολογγίου, έχει γίνει στόχος έντονων επικρίσεων, μιας και καταγγέλλεται πως προχώρησε στην πρόσληψη ατόμων για την “φύλαξη μουσείων”, εκ των οποίων τα δυο είναι στενοί συγγενείς δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου.


Αναλυτικά η δήλωση:

“Επιτέλους τα μουσεία μας θα φυλάσσονται. Προφανώς μέχρι τώρα ήταν “ξέφραγο αμπέλι” και μετά από 4,5 χρόνια θητείας του κ. Καραπάνου τώρα το ανακάλυψε ο 4ος κατά σειρά πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σκαρμούτσος, μάλλον εξαιτίας και της επαγγελματικής του ιδιότητας αφού είναι δάσκαλος, ο οποίος με χθεσινή του απόφαση ανέθεσε τη φύλαξη τους σε 8 άτομα, αντί συνολικού ποσού 12 χιλ. €.

Μη σας περάσει από το νου ότι πρόκειται για προεκλογική εκδούλευση. Όχι όλα έγιναν αξιοκρατικά, όπως και στη διάρκεια της θητείας του στα ΚΔΑΠ, απλά έτυχε και μέσα στους φύλακες υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που είναι συγγενείς δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας! Προφανώς είχαν τα προσόντα τα παιδιά (προϋπηρεσία, πτυχία κ.α.) και δικαίως τους ανατέθηκε τάχιστα η δουλειά.

Έτσι για μια ακόμη φορά αυτή την 5ετία επιβεβαιώνονται δύο πράγματα:

1. Η παράταξη που διοικεί το δήμο τιμά το όνομα της. “Δήμος για τα παιδιά μας” κυριολεκτικά.

2. Ο κ. Σκαρμούτσος ως παιδαγωγός ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο τη λαϊκή ρήση “δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κρατούσες”.”

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button