ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Π. Καρατσόλης: “Ούτε 1400 ευρώ ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου για τους πυρόπληκτους;”

Νέα επίθεση προς την Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου εξαπέλυσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Παντελής Καρατσόλης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο αρνήθηκε να ενισχύσει με το ποσό των 1.400 ευρώ την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Μεσολογγίου, η οποία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης σωτηρίας των πληγέντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καρατσόλη αναφέρει τα εξής:

“Μα ούτε 1400 € δεν μπορεί να διαθέσει ο Δήμος για τους πυρόπληκτους της βορειοανατολικής Αττικής;

Όταν στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ», πληροφορήθηκα ότι ο Δήμος Μεσολογγίου αρνήθηκε να ενισχύσει με το ποσό των 1400 € την εθελοντική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Μεσολογγίου, η οποία προς τιμή της βρέθηκε εξ αρχής στην πρώτη γραμμή της μάχης σωτηρίας των εκεί πληγέντων από την πυρκαγιά συνανθρώπων μας, ντράπηκα ως αιρετός και εξοργίστηκα ως άνθρωπος.

Σκέφτηκα και σκέφτομαι, πως δεν είναι δυνατόν ο δήμος που κατασπαταλά πόρους, τις περισσότερες φορές με αδιαφάνεια, που έχει χρηματοδοτήσει και την «κουτσή Μαρία» για σκοπούς που δεν αντέχουν σχολιασμού, τώρα να αρνείται να χρηματοδοτήσει μ’ ένα μικρό πόσο, σύμφωνα με τα σημερινά λεγόμενα του κ. Δ. Τσιρόγλου, μια ομάδα συμπολιτών μας οι οποίοι εμπράκτως εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας στην Αττική.

Όλοι μας εδώ και 10 ημέρες παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, θλιμμένοι και αγανακτισμένοι το δράμα των συνανθρώπων μας στη βορειανατολική Αττική. Όσοι όμως εκπροσωπούν ένα δημόσιο φορέα, όπως ο Δήμος Μεσολογγίου, και η αλληλεγγύη τους εξαντλείται σε δηλώσεις συμπαράστασης και μόνο, τότε απλά υποκρίνονται και αυτή τους η στάση μας θίγει όλους.

Κύριοι της δημοτικής πλειοψηφίας

Πρέπον θα ήταν να λήξετε άμεσα και με θετική απόφαση το συγκεκριμένο θέμα, πριν το φέρω προς συζήτηση στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button