PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Σε προτζέκτορα ο Καραπάνος είχε διαλόγους του με τον ιδιοκτήτη του «Θεοξένια»!

Μεγάλη εντύπωση έκανε ο δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε προχθές για να παρθούν αποφάσεις(;) για τον ερχομό των 180 μεταναστών στην πόλη.

Κι ο καθένας μπορεί να το πάρει όπως θέλει αυτό.

Ο Νίκος Καραπάνος έκλεψε την παράσταση από τις ομιλίες που έγιναν, οι οποίες -λίγο ως πολύ-κινήθηκαν όλες στην κατεύθυνση “να δείξουμε συμπόνια αλλά θέλουμε να τηρηθεί ένα σχέδιο”, όταν αποφάσισε να δείξει σε προτζέκτορα (!)τις συνομιλίες του στο facebook με τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Θεοξένια», όπου θα φιλοξενηθούν αυτοί οι άνθρωποι.

Προκαλώντας σίγουρα εντύπωση, έκανε σχόλια του στυλ «κοιτάξτε εδώ τι μου απάντησε ο άνθρωπος!», ενώ δεν δίστασε να δείχνει και τα σχόλια και τις παρεμβάσεις φίλων που σχολίαζαν επίσης σε κοινή θέα!

Με άλλα λόγια, ο δήμαρχος πρέπει να ηρεμήσει μάλλον και να διαβάσει ξανά όσα του έγραψε ο υπουργός κ. Βίτσας τα οποία είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία στην σωστή κατεύθυνση και κυρίως εκείνο το «Τί σας ζητώ; Να σταθείτε ανεκτικοί, φιλόξενοι και υποστηρικτικοί σε περίπου 150 ανθρώπους για 4 με 5 μήνες. Δεν μπορείτε; Νομίζω ότι θα πρέπει να το αντέξετε»…

η συντακτική αυτήκοος μονάδα

3 Σχόλια

 1. Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….

  Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και «κινείται» για να σωθεί. Το πρώτο κράτος, το οποίο του παρέχει ασφάλεια, είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.

  Αυτό έλεγε πάντα ο Διεθνής Νόμος πριν ο νόμος αυτός γίνει «πατσαβούρα» των έμμισθων «αλληλέγγυων», οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες …Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος «μέχρι» την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο.Αν φύγει από τις χώρες αυτές, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε Λαθρομετανάστη. Αν κάποιος κινείται αναγκαστικά, δια της βίας και παρά τη θέλησή του μακριά από την εστία του με μόνο στόχο να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του, είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ μέχρι να βρει τόπο να μην απειλείται η ζωή του. Τον πρόσφυγα – με βάση και το Διεθνές Δίκαιο – είναι υποχρεωμένο το κάθε κράτος να τον δεχθεί και να του παράσχει φιλοξενία και ασφάλεια …ΜΟΝΟΝ τον Πρόσφυγα όμως. Όμως, αντίθετα με τον πρόσφυγα, όταν κάποιος κινείται οικειοθελώς, όχι με κίνητρο τη σωτηρία του, αλλά με κίνητρο την «πρόοδό» του, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  Η μετανάστευση θίγει αυτόν που «χάνει» ανθρώπινο δυναμικό, ενώ η λαθρομετανάστευση θίγει εκείνον που «δέχεται» ανθρώπινο δυναμικό. Οι μόνοι, οι οποίοι έχουν κέρδος από μια τέτοια προσπάθεια, είναι οι ΜΚΟ των διεθνών τοκογλύφων …Των τοκογλύφων, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες τής Νέας Τάξης …Των τοκογλύφων, οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν πληθυσμούς εποίκων σε όλα τα κράτη που τους ενδιαφέρουν …Εποίκους, λειτουργικά «ενσωματωμένους» μέσα στις κοινωνίες, αλλά ως μειονότητες …Εθνικές μειονότητες, οι οποίες θα είναι για πάντα εξαρτώμενες από τους ξένους προστάτες τους …Θρησκευτικές μειονότητες, οι οποίες – με βάση την υπάρχουσα γνώση των όσων συνέβησαν επί δεκαετίες στη Βρετανία, τη Γαλλία κλπ.—, δεν ενσωματώνονται ΠΟΤΕ στις χριστιανικές «πατρίδες» τους, εφόσον δεν τις αντιλαμβάνονται ως τέτοιες.

  Οι εγκληματίες μισθοφόροι τού Τζορτζ Σόρος.

  Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι δυστυχείς κι αναξιοπαθούντες Σύριοι δεν είναι εγκληματίες και ταυτόχρονα υπάρχει «έγκλημα» εις βάρος τόσο της Ελλάδας όσο και της Συρίας, κάποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες. Ποιοι είναι αυτοί; …Εκείνοι, οι οποίοι βρίσκονται «πίσω» απ’ αυτούς … Εκείνοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται πολιτικά, οικονομικά και ιμπεριαλιστικά το πρόβλημά τους …Οι «ευαίσθητοι» …Οι «αλληλέγγυοι» …Αυτοί είναι οι εγκληματίες. Γιατί; …Γιατί αυτοί είναι υπάλληλοι εκείνων που μας έβαλαν στα Μνημόνια …Είναι υπάλληλοι αυτών, οι οποίοι «παράγουν» τα «κύματα» των μεταναστών, για να μην αντιδρούν οι λαοί στα Μνημόνια …Είναι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του ΟΜΠΑΜΑ και του Σόρος …Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι, οι οποίοι επί πληρωμή προκαλούσαν τα βίαια επεισόδια, όταν ο λαός προσπαθούσε ν’ αντισταθεί στα Μνημόνια …Είναι αυτοί, οι οποίοι έκαψαν ζωντανούς τους υπάλληλους της Μαρφίν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button