PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Απίστευτη θρησκευτική σπέκουλα Καραπάνου, με τους μάρτυρες του Ιεχωβά και πολιτικό του αντίπαλο

Οι λέξεις «θρησκευτικά και ανθρώπινα δικαιώματα», «ελευθερία έκφρασης» κλπ, όπως φαίνεται, είναι απολύτως άγνωστες στον δήμαρχο Μεσολογγίου και τους συνεργάτες του, ειδικά όταν πρόκειται για προεκλογική περίοδο.

Στον -κατά τα άλλα- πρώτο πολίτη της πόλης της Ελευθερίας.

Με ένα δελτίο Τύπου μνημείο μισαλλοδοξίας και μεσαιωνισμού, παρουσιάζει ως επίτευγμα την άρνηση του δήμου στην αίτηση των μαρτύρων του Ιεχωβά να δημιουργήσουν λατρευτικό χώρο, κάτι βέβαια που είναι απολυτό και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα τους.

Όμως ο κ. Καραπάνος, φαίνεται πως με ευκαιρία αυτήν την εξέλιξη, θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευαισθησίες και το θρησκευτικό συναίσθημα πολιτών και φυσικά να “κλείσει το μάτι” στην τοπική Εκκλησία, η οποία όλοι γνωρίζουν το πώς αντιμετωπίζει (ως επικίνδυνη αίρεση δηλαδή)διάφορα δόγματα και ειδικά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η παράταξη Καραπάνου, δείχνει ένα πρόσωπο που μόνο με την ελευθερία δεν συμπλέει, μιας και μέσα από το δημοτικό συμβούλιο ακόμη και ψηφίσματα της Χρυσής Αυγής έχει υιοθετήσει, ενώ γνωστές είναι και οι πρόσφατες δηλώσεις του για την έλευση και φιλοξενία ενός μικρού αριθμού οικογενειών μεταναστών στην πόλη.

Τώρα, όλα αυτά πώς συμβαδίζουν με την πολιτική σύμπλευση του δημάρχου με δυνάμεις και υποψηφίους από τον λεγόμενο “προοδευτικό χώρο” και την κεντροαριστερά, αυτό είναι κάτι που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν…

Όλα τα παραπάνω βέβαια, μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για μια σειρά από συζητήσεις, όμως η αντίδραση του κ. Καραπάνου, είναι βέβαιο πως θα βρει και αυτούς που αντιδρούν αλλά και αυτούς που θα επικροτήσουν.

Το δυσάρεστο είναι όπως πως υπάρχει και συνέχεια:

Μετά την ανακοίνωση του δήμου, ο κ. Καραπάνος επανήλθε, αυτή τη φορά με δελτίο Τύπου της παράταξης του “δήμος για τα παιδιά μας” , όπου συνδέει ευθέως πολιτικό του αντίπαλο με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, χρησιμοποιώντας απίθανες εκφράσεις και βγάζοντας ακόμη πιο απίθανα συμπεράσματα, με προφανή μικροπολιτικό στόχο ενόψει εκλογών.

Πέρα από κόμματα και δόγματα πάντως, η ανακοίνωση της παράταξης και εν γένει η στάση του κ. Καραπάνου και των συνεργατών του, θα πρέπει να προβληματίσει βαθιά τον δημοκρατικό κόσμο του δήμου Μεσολογγίου και οι πολίτες που θέλουν να σκέφτονται και να μιλούν ελεύθερα, που σέβονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, να αναρωτηθούν:

Αξίζει τελικά ο Νίκος Καραπάνος να είναι δήμαρχος τους;

Παρακάτω η ανακοίνωση της παράταξης “Δήμος για τα παιδιά μας”:

«Κάποιοι παρενοχλούν το ορθόδοξο πλήρωμα της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, με τον πιο προκλητικό τρόπο και μάλλον όχι τυχαία!

Επειδή στην ιστορία της διεκδίκησης θρησκευτικού χώρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπάρχει εκλογικό όφελος από συγκεκριμένο συνδυασμό αφού πολλές επικίνδυνες συμπτώσεις το επιβεβαιώνουν …ρωτούμε ευθέως!

Ο ανώτατος υψηλά στην ιεραρχία των Ιεχωβάδων επίσκοπος στην περιοχή δουλεύει σε επιχείρηση υποψηφίου Δημάρχου?

Η συγκεκριμένη επιχείρηση προσλαμβάνει χρόνια τώρα άτομα που υποδεικνύονται ή στηρίζονται από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά;

Ο εν λόγω υποψήφιος Δήμαρχος έχει υποψήφιους που ασπάζονται την συγκεκριμένη θρησκεία στο ψηφοδέλτιο του;

Με ποια εντολή εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο συγκεκριμένος ή συγκεκριμένοι καλύτερα υποψήφιοι; Η σκοπιμότητα κάποιων προσχωρήσεων είχε ως ένα από τα ανταλλάγματα την ανέγερση του συγκεκριμένου λατρευτικού χώρου στο Μεσολόγγι;

Γιατί ανακαινίστηκε(sic) το θέμα της ανέγερσης του συγκεκριμένου θρησκευτικού χώρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά δυο μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές;
Υπήρχαν ανταλλάγματα στήριξης ή απλά εξοφλούνταν γραμμάτια υποστήριξης από προσχωρήσεις Ιεχωβάδων σε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο;

Αν ναι … Τίποτα εν κρυπτώ και παραβύστω!

Θα ρίξουμε άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση και φυσικά θα εμποδίσουμε με κάθε τρόπο τα σχέδια όσων θέλησαν αυτές τις ημέρες για πρόσκαιρο εκλογικό όφελος να βεβηλώσουν το θρησκευτικό συναίσθημα των Μεσολογγιτών!

Όλα στο ΦΩΣ !

Το σκοτάδι θα νικηθεί σε λίγες»

Π.Η.Τ.

Ετικέτες

3 Σχόλια

  1. Μπράβο στον λεβέντη δήμαρχο Μεσολογγίου. Τί δουλειά έχουν οι απάτριδες και αιρετικοί Χιλιαστές στην πατρίδα μας;

  2. «Κάποιοι παρενοχλούν το ορθόδοξο πλήρωμα της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, με τον πιο προκλητικό τρόπο και μάλλον όχι τυχαία!” Αυτά λέει ο Δήμαρχος και μας επαναφέρει σε αλήστου μνήμης εποχές που όταν ήθελες να “τελειώσεις” κάποιον τον έλεγες κομμουνιστή , μάρτυρα του Ιεχωβά, αιρετικό κ.λ.π. Ιδού ο άνθρωπος που του πήραν το ΤΕΙ μέσα απ’ τα χέρια και το πήγαν στην Αμαλιάδα με νταλίκες του Δήμου Αμαλιάδας φορτώνοντας ακόμα και κάδους και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους. Ξέθαψε λοιπόν τη φαρέτρα με μεσαιωνικά βέλη κατασυκοφαντώντας και ρίχνοντας λάσπη σε πετυχημένους ανθρώπους που προσφέρουν επιχειρηματικά στον τόπο τους.
    Ευτυχώς οδηγείται σε δεινή ήττα. Για το Μεσολόγγι θα αποτελέσει μια θλιβερή παρένθεση. Το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής εκκλησίας μας υπό την σκέπην του λαοφιλούς ποιμενάρχη μας δεν χρειάζεται μουτζαχεντίν. Έχουσι γνώσιν οι φύλακες. Καληνύχτα “Δήμαρχε” κήρυκα του μίσους και της μισαλλοδοξίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close