ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Βρίσκει σύμφωνο Καραπάνο η πρόταση για κοινή συνεδρίαση δημοτικών συμβουλίων για την Τριτοβάθμια

Σε δήλωσή του αναφορικά με το σχεδιασμό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος συμφωνεί με την πρόταση Κατσούλη – Καρατσόλη για κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και αναφέρει:

«Η δημιουργία ενός ισχυρού τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Αιτωλοακαρνανία με στόχευση και προοπτική είναι κοινά αποδεκτή θέση τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου όσο και από τους όμορους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας. Η πρόταση των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Παναγιώτη Κατσούλη και Παντελή Καρατσόλη είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, καθώς θα πρέπει άμεσα ν’ αποσαφηνισθούν ζητήματα που προκύπτουν από την δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

Στην κατεύθυνση αυτή, την Δευτέρα 8 Απριλίου θα ζητηθεί από τους συναδέλφους δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε τα διαδικαστικά ζητήματα και να προσδιορίσουμε εφόσον το αποφασίσουμε την ημερομηνία της διεξαγωγής κοινής συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων. Το σχέδιο νόμου ασφαλώς και πρέπει να έρθει στα δημοτικά συμβούλια για αποφάσεις, αφού αφορά και τους τρεις δήμους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button