ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Καραμητσόπουλος για αποθήκες Παπαστράτου: “Ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της πόλης θα μείνει “ζωντανό””

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” εκφράζει την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες του στο Ίδρυμα Παπαστράτου, για την παραχώρηση της περιουσίας του στον δήμο Αγρινίου.

Στην προχθεσινή σύσκεψη , ο. Καραμητσόπουλος ήταν παρών.


Στην δήλωση του αναφερει:

“Πολύ σημαντική για την πόλη μας η απόφαση του ΔΣ του ιδρύματος Παπαστράτος να προχωρήσει, μέσω της διάλυσης του, στην παραχώρηση της περιουσίας του στον Δήμο Αγρινίου.

Πρόκειται για τα δυο εμβληματικά κτήρια των καπναποθηκών Παπαστράτου επιφάνειας 5.884 τμ και 120 τμ καθώς και το ποσό του 1.472.963 ευρώ.

Είχα τη χαρά να είμαι παρών στην ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ιδρύματος Παύλο Μοσχολιό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του ΔΣ του ιδρύματος καθώς με την ιστορική τους απόφαση γίνεται το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την διάσωση και αξιοποίηση των καπναποθηκών.

Έτσι ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της πόλης μας θα μείνει “ζωντανό” και για τις επόμενες γενιές.

Ελπίζω γρήγορα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες παραχώρησης ώστε το συντομότερο να αρχίσουν οι εργασίες γιατί οι φθορές ιδίως στο κτήριο επί της οδού Μακρή είναι πολύ μεγάλες”

Ο κ. Καραμητσόπουλος στην ίδια ανάρτηση θυμίζει πως πριν ένα χρόνο περίπου είχε αναδείξει το θέμα με άρθρο στον τοπικό τύπο με τίτλο “Εγκατάλειψη των Καπναποθηκών Παπαστράτου: αδιαφορία ή ανικανότητα;”

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button