Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Γ. Καραμητσόπουλος: “Μόνο θετική δεν είναι για τους πολίτες η αποτίμηση του δήμου”

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Καραμητσόπουλου, με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, για τον απολογισμό του 2017.

Η αποτίμηση της περιόδου είναι θετική δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου κατά την συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017.

Αλήθεια είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι είναι θετική η αποτίμηση για τους πολίτες του Δήμου μας όταν σημαντικά προβλήματα που βιώνει καθημερινά η κοινωνία μας παραμένουν άλυτα για ακόμη μια χρονιά.

Ενδεικτικά:

1. Το Πάρκο Αγρινίου συνέχισε και τη χρονιά που πέρασε να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση που προκαλεί μόνο θλίψη.

2. Ο Δήμος Αγρινίου των 100.000 κατοίκων συνέχισε για έναν ακόμα χρόνο να μην έχει κάθετη σύνδεση με την Ιόνια Οδό.

3. Κάθε μέρα σχεδόν θρηνούμε θύματα από την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση της εθνικής οδού με σημεία καρμανιόλες ειδικά στο τμήμα που βρίσκεται εντός του Δήμου Αγρινίου.

4. Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν πολλές περιοχές του Δήμου μας τα αντιπλημμυρικά έργα αγνοούνται.

5. Τα διατηρητέα κτήρια των παλιών καπναποθηκών που αποτελούν την σύγχρονη ιστορία της πόλης μας εξακολουθούν να παραμένουνεγκαταλειμμένα στην φθορά του χρόνου και μετατρέπονται μέρα με την μέρα σε ερείπια.

6. Μια μακέτα,αυτή για το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου,είναι δυστυχώς το μόνο που κατάφερε να ολοκληρώσει ο Δήμαρχος Αγρινίου στο θέμα της σχολικής στέγης και ενώ αυτή η Δημοτική αρχή διανύει τους τελευταίους μήνες της πενταετούς θητείας της.

Δυστυχώς όμως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης με εξαίρεση αυτή του Παύλου Μοσχολιού, προτίμησαν να απέχουν από την συνεδρίαση.

Γιατί άραγε;

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close