Άποψη

Καραμανλική «Αριστερά»

po-logo-kinima1Ανακοίνωση της οργάνωσης  του Κινήματος Νέων Σοσιαλιστών του ΚΙΔΗΣΟ , μετά την πρόταση της κυβέρνησης για την θέση  του προέδρου του ΕΣΡ:

“Μετά την κρίση από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικού του «Νόμου Παππά» για τις τέσσερις άδειες , η κυβέρνηση έστρεψε το βλέμμα της στην συγκρότηση του ΕΣΡ.

Έκπληκτοι , όπως όλος ο ελληνικός λαός , και ιδιαίτερα οι προοδευτικοί πολίτες , πληροφορηθήκαμε ότι το κυβερνών κόμμα επέλεξε για την θέση του Προέδρου της Ανεξάρτητης αυτής αρχής τον Βύρωνα Πολύδωρα , Υπουργό του Κ. Καραμανλή και κύριο διαχειριστή των πυρκαγιών του 2007 .

Μετά την επιλογή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για το κυβερνητικό σχήμα , του Προκόπη Παυλόπουλου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα , τώρα η σχέση της «αριστεράς» του κ. Τσίπρα , της ψεκασμένης ακροδεξιάς του κ. Καμμένου και της δεξιάς που «επανιδρύει το κράτος» του κ. Κώστα Καραμανλή είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Οι σχέσεις μιας ιδιόμορφης αριστεράς η οποία προτιμά να κυβερνά με συντηρητικούς , χριστιανοδημοκράτες και συνεργάτες ανθρώπων οι οποίοι παρέδωσαν ψεύτικα στατιστικά στοιχεία στην Ευρώπη , διπλασίασαν το ελληνικό χρέος μέσα σε πέντε χρόνια και έφυγαν μόλις ήρθε η ώρα η χώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των επιλογών τους καταδεικνύει μια τεράστια ανάγκη:

  • Το χρέος των προοδευτικών δυνάμεων να αποτελέσουν καταλύτη για μια Μεταπελατειακή Ελλάδα απεξαρτημένη από όλα όσα τόσα χρόνια δεν επιτρέπουν την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονασμάτων της.
  • Υποχρεούμαστε , για ακόμη μια φορά να δηλώσουμε παρών τώρα που η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα μια δύναμη αλλαγής , προόδου , ευημερίας και λογικής .
  • Υποχρεούμαστε να βρεθούμε κοντά στους πολίτες απαντώντας στις ανάγκες και τα προβλήματά τους.

Ήρθε η ώρα για την Νέα Αλλαγή.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close