ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Χρίστος Καραλής (Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία): Προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα

Ο εκπαιδευτικός Χρίστος Καραλής, γνωστός για την συνδικαλιστική του δράση , συμμετέχει στις εκλογές στον δήμο Αγρινίου, σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Σταύρο Καμμένο.

Εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στην ανάγκη παραγωγικής ανασυγκρότησης με πρωταγωνιστή τον δήμο Αγρινίου, θέτει τους βασικούς στόχους που κατά τη γνώμη του, θα πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα η επόμενη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, το δημοτικό πάρκο, το επιχειρηματικό πάρκο,  η κάθετη σύνδεση με την Ιόνια, ώστε να βγει επιτέλους η πόλη από την απομόνωση, η άμεση παρέμβαση της νέας Δημοτικής αρχής σε συνεννόηση με άλλους φορείς ώστε οι αγροτες μας να διακινούν μόνοι τους τα προϊόντα τους.

Ακόμη, η προβολή και ανάδειξη του θεάτρου και του ναού Στρατιου Διός , το κάστρο στο Αγγελόκαστρο και στη Παραβόλα, η άμεση αναπτυξη της λίμνης αλλά και η μέριμνα για ανασυγκρότηση όλης της πεδιάδας με υπόγεια δίκτυα για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα άρδευσης με παρεμβάσεις για την παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος στον κάμπο.

Όλα τα παραπάνω, ως τομείς που μέχρι σήμερα δεν έχουν ουσιαστικά αντιμετωπιστεί επαρκώς, τον ώθησαν να είναι υποψήφιος με την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”.

Ο Χρίστος Καραλής, γεννήθηκε στο Αγγελοκαστρο απο γονείς γεωργούς.

Είναι καθηγητής Φυσικής στη μέση εκπαίδευση ενώ αρχικά εργάστηκε για επτά χρόνια σε φροντιστήρια της πόλης του Αγρινίου. Έχει διατελέσει πρόεδρος αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στο νομό Αιτωλοακαρνανιας και για 4 χρόνια Αντιπρόεδρος στη Β’ ΕΛΜΕ.

Από τα φοιτητικά του χρόνια είχε έντονη και διαρκή πολιτική δράση. Ασχολείται επίσης και στον πρωτογενή τομέα ως παραγωγός πορτοκαλιών.

Ως αιρετός στον αγροτικό τομέα έχει συμμετοχή και παρουσία στον ΤΟΕΒ Καλυβίων και έχει αναδείξει σοβαρά θέματα που αφορουν τους αγροτες της περιοχής του Αγγελοκαστρου.


Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close