Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ευ. Καρακίτσος: “Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία έχει και τις θέσεις και το όραμα για τον δήμο Αγρινίου”

Στο agriniowebradio και τον ΑΝΤΕΝΝΑ STAR 103,5 FM μίλησε σήμερα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση” Ευάγγελος Καρακίτσος.

Η συζήτηση του με τον Παν. Τσακανίκα, περιστράφηκε γύρω από διάφορα ζητήματα, όπως το πρόγραμμα του συνδυασμού του Σταύρου Καμμένου, το ψηφοδέλτιο, την αντιπολιτευτική τακτική της παράταξης την προηγούμενη πενταετία, τις συνεργασίες στον προοδευτικό χώρο, αλλά και το έργο της απερχόμενηw δημοτικής αρχής, που το χαρακτήρισε “μηδαμινό”.


Ιδιαίτερα για τις “προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις”, μίλησε για μια τακτική που συναντάται και αλλού και που σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο είναι λάθος, αλλά δυσκολεύει και την καθημερινότητα των πολιτών.

“Όμως, υπάρχουν άλλα, σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να απασχολήσουν τους πολίτες. Εμείς, ως “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση” έχουμε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα, που βασίζεται σε συγκεκριμένους άξονες. Ένα πρόγραμμα που είναι υλοποιήσιμο και έχει βγει μέσα από την κοινωνία”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρακίτσος.

Παράλληλα, παρέθεσε και τις δίκες του ιδέες σχετικά με την προσέλκυση επισκεπτών στον δήμο Αγρινίου, όπως την ανάδειξη της Τριχωνίδας, τη δημιουργία ενός μουσείου εικονικής πραγματικότητας που θα βασίζεται στην πλούσια μυθολογία της περιοχής κλπ.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, απάντησε όμως και για το πρόγραμμα “Κλεισθένης”, την φιλοσοφία των συνεργασιών που εισάγει στη αυτοδιοίκηση, ενώ ήταν σαφής σχετικά με την συνεργασία των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου, sτον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως είπε με νόημα, αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να περιοριστεί μόνο στην αυτοδιοίκηση.

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα υψηλά ποσοστά που κατά την άποψή του θα αποσπάσει η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία στις εκλογές, υπογραμμίζοντας τις ικανότητες του Σταύρου Καμμένου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Καρακίτσου:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button