ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Καραγιάννης για έργα στο δρόμο Άγιος Νικόλαος – Λευκάδα: «Υπομονή ένα μήνα»

Να μη συνεχιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας στον δρόμο Αγ. Νικόλαος – Λευκάδα που δεν προβλέπεται ούτε από τη Σύμβαση ούτε από την Τεχνική Περιγραφή του έργου ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Κόμματος στη Βουλή.

Σημείωσε ότι πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στη μετακίνηση κατοίκων και εργαζομένων από και προς τη Λευκάδα και τις γύρω περιοχές καθώς όταν διακόπτεται η κυκλοφορία για έξι ώρες η εναλλακτική διαδρομή, για αυτές τις ώρες, έχει τα χαρακτηριστικά αγροτικής οδού, ιδιαίτερης στενότητας και επικινδυνότητας.


Υπογράμμισε ότι «σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη του έργου ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να διασφαλίζει ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση, ή σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις να υπάρχει ένα ρεύμα κυκλοφορίας και να γίνεται εναλλάξ το πέρασμα των αυτοκινήτων, με φωτεινούς σηματοδότες».

Στην απάντησή του ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης ζήτησε να υπάρξει υπομονή για τουλάχιστον ένα μήνα και ότι η διακοπή της κυκλοφορίας γίνεται για τρεις ώρες λόγω ανατινάξεων.

Στη δευτερολογία του ο Νίκος Παπαναστάσης τόνισε ότι οι επιλογές του αναδόχου του έργου που ασπάζεται η κυβέρνηση δημιουργούν προβλήματα στα καταστήματα στον κατασκευαστικό κλάδο και στην μεταφορά ασθενών.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button