Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστεί τον Ν. Καραγέωργο για τη συνεργασία το «Παναγία Ελεούσα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα”, μέσω ανακοίνωσής τους, ευχαριστούν τον μέχρι πρότινος καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου Νίκο Καραγέωργο, κάνοντας λόγο για γόνιμη συνεργασία με το εργαστήρι και για έμπρακτο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τους εκπαιδευόμενους νέους από την πλευρά του σκηνοθέτη.

Η ανακοίνωση:


Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου  «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστούν θερμότατα το σκηνοθέτη κ. Νίκο Καραγέωργο, που αποχώρησε από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, για τη γόνιμη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της τριετούς δημιουργικής παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Δεν ξεχνούμε το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την ευαισθησία του προς τους εκπαιδευόμενους νέους του Εργαστηρίου μας καθώς και τη συμβολή του στη πολιτιστική δράση του Φορέα μας, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ομαλή ένταξη των εκπαιδευομένων μας.

Ο κ. Νίκος Καραγέωργος γεννήθηκε στο Αγρίνιο, σπούδασε στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη, παρακολούθησε πολλά θεατρικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Νέα Υόρκη στο School of PLAYBACK THEATRE.

Ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την δημιουργική του πορεία στο χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού γενικότερα.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button