ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μακρυνεία: “Πρόβλημα δεν είναι οι ακαθαρσίες των ζώων, αλλά τα σκουπίδια των ανθρώπων” (φωτο)

Τον έντονο προβληματισμό συλλόγων και τοπικών συμβουλίων θα έπρεπε να προκαλεί η κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια σε ρέμα στην Μακρυνεία, πλησίον των χωριών της Μεσάριστας, της Καψοράχης , του Λιθοβουνίου κλπ, σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του agriniopress.gr.

Όπως τονίζει στο μήνυμά του, αυτό που θα έπρεπε να ενοχλεί τους διερχόμενους προσκυνητές των Αγίων Θεοδώρων δεν θα έπρεπε να είναι οι ακαθαρσίες των ζώων σε μία αμιγώς κτηνοτροφική περιοχή, αλλά τα σκουπίδια των ανθρώπων που μολύνουν το σημείο.

Αναλυτικά το μήνυμά του έχει ως εξής:

“Καψοράχη Μακρυνείας, για τις ακαθαρσίες των ανθρώπων ούτε λόγος…

Εν έτη 2020 καλούμαστε να αντικρίσουμε ένα ακόμη λυπηρό θέαμα με σωρούς από σκουπίδια, μέσα σε ένα τοπίο όμορφο και ξεχωριστό. Και ενώ θα έπρεπε σαν άνθρωποι, σαν φορείς, Σύλλογοι και τοπικά συμβούλια να προβληματιζόμαστε και να κάνουμε κάτι γι’αυτό, ασχολούμαστε με τις ακαθαρσίες των ζώων!

Τα σκουπίδια βέβαια είναι εκεί πολλά χρόνια και πλέον δεν ενοχλούν τους διερχόμενους προσκυνητές των Αγίων Θεοδώρων, οι ακαθαρσίες των ζώων είναι κάτι πρωτοφανές και παράξενο σε ενα εξωκλήσι που βρίσκεται σε μια αμιγώς κτηνοτροφική περιοχή και το έχουν κάνει ακραίο θέμα συζήτησης… Έλεος δηλαδή…”

Να σημειωθεί πάντως, πως σε επικοινωνία που ειχε Σύλλογος Καψοραχιτών με το agriniopres.gr, διαψεύδεται ότι το ρέμα αυτό αφορά στο χωριό της Καψοράχης, αν και επιβεβαιώνεται πως υπάρχει ένα συνολικό θέμα με τα σκουπίδια και τα μπάζα στα ρέματα της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button