ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Π. Καψάλης: “Η δημοτική αρχή Αγρινίου δεν απαντά σε τίποτα…”

Το γεγονός ότι σε ερωτήσεις που κατατίθενται από την αντιπολίτευση, είτε δεν δίνονται απαντήσεις, είτε οι απαντήσεις δεν έχουν σχέση με την ερώτηση, αλλά είναι παραπλανητικές, επισημαίνει με ανάρτηση του στο facebook, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Καψάλης.

Ο κ. Καψάλης , μάλιστα φέρνει ως παραδείγματα, δυο ερωτήσεις που κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου Αγρινίου, την Δευτέρα. Η μια αφορούσε στην χρήση των παιδικών χαρών και η δεύτερη στην πρόσκληση του “Φιλόδημου” και την ενημέρωση για το εάν η πρόταση του δήμου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, έχει τελικά ενταχθεί στο πρόγραμμα ή όχι.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Ζήτησα να ενημερωθώ σχετικά με την πορεία της υποβαλλόμενης πρότασης του Δήμου Αγρινίου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο πρόγραμμα Φιλόδημος, η οποία υποβλήθηκε στις 19-4-2019 διότι μέχρι σήμερα δεν έχει αξιολογηθεί θετικά και δεν έχει εκδοθεί απόφαση ένταξης, ενω άλλες προτάσεις από όμορους Δήμους για την ίδια πρόσκληση έχουν αξιολογηθεί θετικά και έχουν πάρει απόφαση ένταξης ενώ είχαν υποβάλλει πρόταση μεταγενέστερα από τον Δήμο ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής…………καμία. Μάρτυρας το βιντεο της συνεδρίασης που έχει ανεβεί από διαφορά site.

Ερώτηση 2η: Σχετικά με τις υπάρχουσες παιδικές χαρές και τις νέες που κατασκευάστηκαν ρώτησα εάν έχουν πιστοποιηθεί από κατάλληλο διαπιστευμένο φορέα και εάν έχουν πάρει την έγκριση καταλληλότητας και το ειδικό σήμα από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών. Κι ενώ οι παιδικές χαρές έχουν δοθεί προς χρήση χωρίς να έχει γίνει η απαιτούμενη διαδικασία και να έχει χορηγηθεί το ειδικό σήμα κι αν γίνει κάποιο ατύχημα (το οποίο και απεύχομαι) τότε θα αναζητούμε τι δεν έγινε, η απάντηση ήταν τελείως σε άλλη κατεύθυνση και αναφέρθηκε σε παιδικές χαρές που έγιναν εδώ και 8 χρόνια λες κι εγώ ρώτησα αυτό….!!!!!!!μάρτυρας και πάλι το βίντεο.

Ειλικρινά επειδή υπάρχουν καταγεγραμμένα στην συνεδρίαση όλα αυτά που αναφέρω και δεν είναι σενάρια δικά μου σας αφήνω να κρίνεται την διαχείριση από την Δημοτική Αρχή που μας επιβεβαιώνει κάθε μέρα ότι δεν μας απαντά σε τίποτα”.

Οι παραπάνω επισημάνσεις του κ. Καψάλη δεν είναι και οι μοναδικές. Αιτιάσεις για την αντιμετώπιση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, το γεγονός δηλαδή ότι δεν δίνονται απαντήσεις, ή όταν δίνονται , είναι άσχετες με τα ερωτήματα, εξέφρασαν επίσης με ανακοινώσεις τους και το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” και η “Συμμαχία Πολιτών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button