ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Καψάλης: «Έκθετος ο Δήμος Αγρινίου, απλήρωτοι εργαζόμενοι στην ΚΟΙΠΑ αλλά 50.000 ευρώ για συναυλία»

Ο Παναγιώτης Καψάλης, δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης «Αγρίνιο Μπορείς» προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Το μικρό κόστος της συναυλίας ΒΑΝΔΗ και το μεγάλο κόστος των μισθών των εργαζόμενων της Κ.ΟΙ.Π.Α που αδυνατούν να πληρωθούν από τον ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Με την διαύγεια όλα είναι εμφανή και ενημερωθήκαμε πως η χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα στοιχίσει με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 €.

Έχοντας διαφορετική αντίληψη της αίσθησης του δημοσίου χρήματος, μεταξύ δημοτικής αρχής και λοιπών δημοτικών συμβούλων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας και την εξήγηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο, περί μικρού κόστους της συναυλίας με την φράση «δεν είναι όσο φαντάζεστε» νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε περίτρανα τις ευχαριστίες μας για την «μεγάλη» προσπάθεια που κατέλαβε η Δημοτική Αρχή να μειώσει το κόστος της συναυλίας και να μην καταλήξει στην «ακριβή» επιλογή της καλλιτέχνιδας Άννας Βίσση με την επιλογή της «φθηνής» σε οικονομικό κόστος καλλιτέχνιδας Δέσποινας Βάνδη.

Είναι προφανές πως απαιτείται να γίνονται εκδηλώσεις από τον Δήμο ΑΓΡΙΝΙΟΥ ώστε να συνεισφέρουν στη κοινωνική ψυχαγωγία και την τόνωση της αγοράς, αλλά απαιτείται να έχεις και συναίσθηση της πραγματικής κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία και να μην προκαλείς με εντυπωσιασμούς. Πόσο δε μάλλον εάν είσαι έκθετος ως Δήμος σε υποχρεώσεις σου.

Ως Δήμος ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ως Νομικό πρόσωπο του Δήμου (Κ.ΟΙ.Π.Α) είναι εμπαιγμός να προβάλλεις δικαιολογίες και να μην έχεις καταβάλει τους μισθούς δεδουλευμένων των εργαζόμενων σου, για αρκετούς μήνες, παρόλα τις υποσχέσεις του Προέδρου της Κ.ΟΙ.Π.Α για πληρωμή τον εργαζομένων σου, να μην δίνεις λύση, να σφυρίζεις αδιάφορα και να ξοδεύεις ποσά της τάξεως των 50.000€ για μια και μόνο συναυλία.

Υ.Γ. Τώρα είναι σίγουρο μετά την συναυλία θα περιμένουμε την αίτηση της Κ.ΟΙ.Π.Α. προς το συμβούλιο του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ να ζητήσει εκ νέου κι άλλη επιδότηση από τον ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την κάλυψη των αναγκών της.to be continued…»

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button