ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κάποιος πουλάει στην Ικαρία ένα σπίτι- προϊστορική σπηλιά και τα σχόλια για την αγγελία είναι όλα τα λεφτά

«Από κάτι παρόμοιο βγήκε και ο Λάζαρος νομίζω» σχολίασε κάποιος κάτω από την αγγελία

Η στεγαστική κρίση στην Ελλάδα έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, με βασικό παράγοντα την εκτεταμένη χρήση ακινήτων για βραχυχρόνια μίσθωση μέσω πλατφορμών όπως η Airbnb.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της LiFO, η αύξηση των ενοικίων ειδικά στην Αθήνα έχει φτάσει το 55,9% την τελευταία εννιαετία.


Τα τελευταία χρόνια, η αύξηση των ενοικίων δεν πλήττει μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και τα ελληνικά νησιά, όπου η πίεση είναι ακόμα εντονότερη λόγω τουρισμού. Σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Πάρος, η Ρόδος και η Κέρκυρα, οι τιμές των ενοικίων έχουν εκτοξευθεί, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη τη διαμονή για εργαζόμενους, εποχικούς υπαλλήλους και ντόπιους κατοίκους.

Στο πλαίσιο της στεγαστικής κρίσης, κάποιος πουλάει ένα ακίνητο στην Ικαρία, του οποίου η εμφάνιση, μπορεί να σε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Και όταν λέμε πίσω στον χρόνο, εννοούμε την εποχή των ανθρώπων των σπηλαίων.

Η αγγελία γράφει:

ΙΚΑΡΙΑ (ΠΛΑΓΙΑ) οικια 32 μ2 (χρειάζεται ανακατασκευή) σε κτήμα 600 μ2 με θέα ΙΚΑΡΙΟ.Τιμη 29.000 ευρώ.

ikaria

Στη σελίδα ξεσπιτόγατος, μάζεψαν τα καλύτερα σχόλια για την αγγελία

– Ανέβασε λίγο τιμή. Μην το χαραμίζεις!!

– Πού είναι η οικία;

– Η τιμή συμπεριλαμβάνει και τους Φλινγκστόουνς;

– Τυχόν αρχαιολογικά ευρήματα τα κρατάμε όπως πανοπλίες από εποχή του χαλκού, λύρες, οθωμανικές, μεσαιωνικά κλπ κλπ;

– Από κάτι παρόμοιο βγήκε και ο Λάζαρος νομίζω.

– Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

– Η αλεπού τα φτάνει σίγουρα αφού μιλάμε για το σπίτι της.

– Νόμιζα έγραφε οικία 35.000 π.Χ.ikaria 749x999

Γιωργος Τσαγκοζης – mikropragmata.lifo.gr

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button